Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Todellisia tuloksia ihonhoitoon – Volite

21.01.2018 1 kommentti
Suurin trendi tällä hetkellä taitaa olla iho. Siitä huolehtiminen ja siihen panostaminen. Sitä kun ei kuitenkaan voi vaihtaa toiseen, kuten karvaisia loafereita, sitten kun trendit taas vaihtuvat.
Niin kuin kaikki muutkin hyvät aineet kropassa, niin myös hyalurinihappo alkaa hävitä ihosta kolmenkympin jälkeen. Monet kosteusvoiteet sisältävät tätä ihon kosteustasapainosta huolehtivaa ainetta, mutta ne eivät pääse niin syvälle, että oikeasti tekisivät sen radikaalimpaa vaikutusta.
Pääsin huippuammattilaisen, Skinmedin Anne Tuovisen osaaviin käsiin testaamaan Volite-hoitoa. Juvederm Volite on ensimmäinen Juvedermin ihon laatua parantava tuote, joka ei ole täyteaine vaan periaatteessa ihoon injektoitavaa (lue pistettävää) puhdasta hyaluronihappoa. Hoito syväkosteuttaa sanan varsinaisessa merkityksessa. Se tuo ihoon hehkua ja täyteläisyyttä ilman täyteaineita. Olen kovin tarkka siitä, etten ole ensimmäisten joukossa, jotka uusia hoitoja kokeilevat, joten siksi tieto siitä, että kauan markkinoilla olleen Juvedermin tuotteilla on tehty yli 16 miljoonaa toimenpidettä ja yli 1300 potilasta on osallistunut kliinisiin tutkimuksiin helpottaa kovasti.
Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, decoltelle tai kämmenselille. Kasvoissa tyypillisin hoitoalue on poskipäistä alaspäin, tuotetta voidaan käyttää kosteuttamaan myös huulia, ei kuitenkaan tuomaan volyymia tai täyteläisyyttä.
Ihon alle ei halua mitään ainetta, joka on vähän sinnepäin. Eikä varsinkaan että sitä pistäisi joku, joka ei osaa asiaansa. Vaikka kyse ei tosiaan ole täyteaineista tai botoxista, niin kaikissa injektiohoidoissa on tärkeää tuntea kasvojen anatomiaa ja fysiologiaa. Siksi en luota kasvojani näissä asioissa muiden kuin Annen osaaviin käsiin.
Hoito ei varsinaisesti satu, mutta tuntuu hieman epämiellyttävältä. Neula, jolla hyaluronihappoa viedään ihon alle, on todella ohut. Ja vaikka olen muuten vähän neulakammoinen, niin itse hoito meni aika helposti. Sain pari pientä mustelmaa muistoksi, mutta ne paranivat viikon aikana täysin. Itse en muutenkaan perusta hemmottelu- tai hivelyhoidoista, vaan haluan tuloksia.
Ja niitähän tuli. Ihoni ei ole vuosikausiin tuntunut yhtä hyvältä kuin nyt. Ihan uudenlainen hehku ja täyteläisyys näkyy ja tuntuu kasvoilla. Tähän jää todellakin koukkuun. Onneksi seuraavaa kertaa ei tarvitse kuitenkaan ottaa ihan heti, sillä vaikutuksen luvataan kestävän 6-9kk.
Volite-hoidon hinta ei ole edullisin mahdollinen, mutta se on oikeastaan sama kuin kävisi kerran kuukaudessa peruskasvohoidossa ja tulokset ovat kuitenkin täysin erilaiset. Puhdas, paljon testattu hyaluronihappo on kallista. Ja jos joissain asioissa ei kannata etsiä sitä halvinta mahdollista, niin se on hoidoissa, missä on neula käytössä.
Hoidon hinta riippuu vähän kasvojen koosta. Minulle riitti 1ml, jolloin hinta on 470€, jos haluaa käsitellä myös kaulaa tai tarvitsee muuten 2ml, niin hinta on 800€.  Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Tyypillisin ikä on neljästäkympistä ylöspäin, mutta hoito sopii myös nuoremmalle (+35) jos iho kärsii kuivuudesta.
Paita: Joseph Ribkoff
Nahkahousut: Andiata
 Lisätietoja hoidosta: Skinmed, Anne Tuovinen

 

TallennaTallenna

Mainos alkaa
Mainos päättyy
  1. Jani-75

    nahkahousut<3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä