Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tehokolmikko

14.10.2015 Ei kommentteja
En tiedä miten olen aiemmin tullut toimeen ilman seerumeita. Noita ihon syvimpiin kerroksiin imeytyviä tehokaunistajia, jotka sisältävät enemmän aktiivisia ainesosia kuin muut ihonhoitotuotteet. Mainostekstit monesti lupaavat paljon, mutta valitettavasti kaikki eivät täytä annettuja lupauksia.

Paljon on näihin aineisiin tullut tutustuttua ja tässä on oma suosikkiitrioni, joka tekee mitä lupaa ja vielä vähän enemmän.

HELEYTYSTÄ JA KIINTEYTTÄ

Lancomen uusi Advanced Génifique vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Itse käytän sitä aamuisin kosteusvoiteen alla, mutta seerumia voi käyttää myös iltaisin yövoiteen alla. Tuotetta ei kannata kuitenkaan läträtä liikaa, sillä yksi pipetillinen riittää sekä kasvojen, että kaulan alueelle. Seerumi kirkastaa, kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Ja vaikka kyseessä onkin hoitotuote, niin se toimii loistavasti meikinalustuotteena juuri tuon heleyttävän ja ihon väriä tasoittavan vaikutuksensa takia.

Helsingin Sokoksella Lancome-pisteessä on myös hoito, jossa hierotaan erityisellä Genifique-laitteella seerumi syvälle ihoon. Kannattaa käydä kyselemässä ja kokeilemassa.

KANTASOLUJA KASVOILLE

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Image Scincare on USA:n nopeimmin kasvava ihonhoitosarja, eikä suotta. Suosio perustuu tehokkaaksi tutkituille kantasoluille, joita sarja käyttää tuotteissaan jo kymmentä erilaista.

Parabeeniton The MAX stem cell serum on myös tarkoitettu päivä- ja yökäyttöön. Tuotteen sisältämä kantasoluteknologia vahvistaa ihon luonnollisia puolustusmekanismeja ja edistää solujen terveyttä, tehden näin ihosta kiinteämmän, vähentämällä ikääntymisen merkkejä. Seerumi tuo iholle kapseloituja ainesosia, jotka vapautuvat 48 tunnin ajan, vaikuttaen näin erittäin pitkäkestoisesti. Ihanan tuntuinen seerumi kirkastaa selkeästi ihoa ja vähentää jopa juonteita.

AYERVEDISTA HOIVAA HERKILLE

Ayervedisen luonnonkosmetiikkasarjan Lakshmin, Iris hydrogel -seerumi on tarkoitettu herkälle iholle ja itselläni sen käytön aikana iholta hävisi sitkeä epäpuhtaus-ihottuma.

Ainesosaluettelo kuulostaa syötävän hyvältä. Seerumin sisältämän hevoskastanjan ja viinirypäleen lehtiuutteet kiinteyttävät ihoa. Ratanian ja mustikan uutteet rauhoittavat ja viilentävät ihoa, samalla supistaen ihohuokosia. Riisiöljy poistaa punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Ja kuten kaikki muitakin seerumeita, niin tätäkin tulisi aina käyttää puhdistetulle ja kuivalle iholle. Ihonhoitotuotteista aina alimmaiseksi

Oma tapani on vaihtaa seerumista toiseen aina yhden purkin loputtua, jotta iho saisi parhaat hyödyt erilaisista ainesosista. Näihin kolmeen hyväksi havaittuun aion kuitenkin palata uudelleen ja uudelleen.

Lancome, Advanced Genifique

Image Skincare, The Max Stem Cell Serum

L
akshmi, Iris Sensational Relief Hydragel

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä