Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sisäistä kauneutta kollageenilla

15.08.2017 Ei kommentteja

Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Lab

Kollageenin määrä ihossa alkaa laskea noin kolmikymppisenä. Ja meno vain kiihtyy mitä enemmän ikävuosia tulee mittariin. Kollageeni taas on tärkein yksittäinen ihon elastisuuteen vaikuttava tekijä. Eli vanhetessa kasvonpiirteet laskevat samaan aikaan kollageenitason kanssa.

Kirjoitin noin kuukausi sitten Oslo Skin Lab, The Solution -kollageenituotteista, joiden avulla on mahdollista hoitaa ihoa sisältäpäin (voit lukea jutun tästä.) Vuorokausiannos jauhetta sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenia, josta 2,3 g on kollageenipeptidejä. Ja sitten sama suomeksi. Kun kollageeniproteiini pilkotaan peptideiksi, saadaan kollageenia jota iho pystyy käyttämään tehokkaasti hyväkseen.

Kollageenijauheen käyttö on helppoa, eikä se onneksi maistu miltään. Sitä sekoitetaan joka päivä yksi pussillinen lämpimään tai kylmään nesteeseen. Itse sekoitin sen aamuisin lasilliseen kylmää vettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

TULOKSET

Kävin ennen kahden kuukauden kollageenikuurin alkua itse valitsemassani hoitolassa Visia-ihoanalyysissa. Analyysi kuvaa ihon pinnan lisäksi, valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia. Laite mittaa ihosta ryppyjä, ihohuokosia, auringon aiheuttamia vaurioita, ihotulehduksia, sekä yleisesti ihon laatua.

Tulokset olivat yllättäviä ja mielenkiintoisia. Suhtaudun nimittäin lähtökohtaisesti melko skeptisesti kaikkeen. Tarvitsen kovia todisteita, ennen kuin uskon siihen mitä minulle luvataan.

Visia ihoanalyysissa tuli ensinnäkin esiin se, että uv-läikät ja pigmenttihäiriöt olivat lisääntyneet kesän aikana. Ne olivat melkein tuplaantuneet kahdessa kuukaudessa, huh. Toki tulokseen lasketaan pisamatkin, mutta silti. Epäpuhtauksien ja ihohuokosien määrä oli pysynyt melko ennallaan ja vähäisenä, mikä taasen oli iloinen, mutta ei niin odottamaton uutinen. Tuon faktan nimittäin pystyy melko tehokkaasti kertomaan peilikin.

Mutta mitä kuvastin ei niin selkeästi kerro, on ihon kimmoisuus. Analyysin mukaan ryppyjen ja juonteiden määrä olisi vähentynyt tässä kahden kuukauden aikana kasvoiltani yli 30%:lla. En ole muuttanut ruokavaliotani tai ihonhoitorutiineja, joten syitä ei tarvitse hakea kovin kaukaa. Tottakai tuloksessa voi olla jotain pientä mittaushäikkää, mutta sekään ei selitä näin suurta eroa. Pakko se on uskoa. Sisäistä kauneutta voi buustata monella tapaa. Suosittelen kokeilemaan sekä sitä perinteistä, että tätä modernimpaa

Oslo Skin Lab – The Solution kollageenijauheesta löytyy saitilta lisätietoa ja tarjous, katso lisää tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä