Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Siluetti-lukijailta – asiaa kauneudenhoidon mahdollisuuksista

19.10.2015 Ei kommentteja
Kiinnostukseni kauneusmaailmaa kohtaan alkoi noin kuusivuotiaana.

Ensimmäisellä luokalla otin kouluun Äitini lilan YSL:n luomivärin ja meikkasin sillä kaikki luokan tytöt. Lopputulos oli kymmenen pieneltä ilotytöltä näyttävää koululaista ja kaksi viikkoa jälki-istuntoa. Sen jälkeen into ei ainakaan ole laantunut, ja olenkin pitänyt itseni mukana kosmetiikkamaailmassa sekä lukemalla kaiken mahdollisen, että myös kokeilemalla melkein kaikkea mahdollista.

En kuitenkaan halua tehdä mitään liian rajua, joten olen tällä hetkellä erittäin kiinnostunut veitsettömistä, mutta kuitenkin tehokkaista vaihtoehdoista. Perinteinen kasvohoito ei vain enää tee sitä mitä pitäisi.

Järjestänkin nyt yhdessä Siluetti Span kanssa lukijaillan torstaina 29.10 kello 17.30. Illan aiheena ovat laser, Botox sekä kasvojenkohotus ultraäänihoidolla.

Asiantuntijoina paikalla ovat Plastiikkakirurgi Katja Puumanen sekä Johtava sairaanhoitaja Taina Heikkinen. Itsekin on tullut kaikenlaista kokeiltua, joten olen jonkin verran äänessä lähinnä omien kokemuksieni kautta. Tilaisuus kestää noin 1,5-2 tuntia, eikä maksa tai velvoita mihinkään.

Mukaan mahtuu 35 ensimmäistä meiliosoitteeseen: muotikuiskaaja@gmail.com ilmoittautunutta. Ilta järjestetään Siluetti Span tiloissa Pohjoisesplanadi 35, 6krs, Helsinki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaupallinen yhteistyö Siluetti Span kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä