Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sienien kuningatar

29.03.2015 Ei kommentteja

Beautyblender meikkisienet ovat olleet huippumenestys maailmalla ja nyt myös Suomessakin. Hollywood starojen meikkaaja Rea Ann Silvan käväisi Suomessa kertomassa taustaa kehittämästään pinkistä munanmuotoisesta meikkisienestä, joka löytyy nykyään meikkaajien pakeista useammin kuin vaseliini ja topsypuikot. Rea Ann kuulemma kehitti sienen huomatessaan kuvauksissa, että neliönmuotoiset sienet jättivät kasvoihin jälkiä, eikä niillä saanut niin tasaista jälkeä kuin HD-kuvanlaatu vaati. 

Sienen käyttö on helppoa. Se kastellaan vedessä, jolloin se laajenee nopeasti kaksinkertaiseksi. Sen jälkeen sieni puristetaan kuivaksi ja ylimääräiset vedet kuivataan vielä pyyhkeeseen tai talouspaperiin. Sen jälkeen itse lorautan meikkivoidetta kämmenelle ja “tuputtelen” sen sienen avulla kasvoille. Nopeaa ja helppoa. Jälki on ihanan tasainen, ei viiruja tai rajoja. 

Se ei muiden meikkisienten tapaan ime meikkivoidetta sisäänsä, joten tuotetta säästyy. Beautyblenderille on myös olemassa omat puhdistusaineensa, mutta Marseille-saippua toimii myös hyvin.

Uutuutena Beautyblender sarjaan on nyt tullut Bodyblender-sieni, jolla on saa helposti ja tasaisesti levitettyä itseruskettavat ja shimmerit. Ei viiruja, läiskiä tai ruskeita kämmeniä. Toinen hauska uutuus on Blingring-rinkula, jossa saa helposti ja kauniisi kuivatettua, sekä säilytettyä beautyblender-sienen.

Meikkivoiteiden aatelia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vaikkakin Beautyblenderin kanssa sopii käytettäväksi mikä tahansa meikkivoide, niin erityisen ihastunut olen Armanin Designer Liftiin. Kyseinen meikkivoide on noussut omaan meikkivoiteiden top kolmoseen. Liftaava, silkkinen meikkivoide jättää ihanan semimatan jäljen, vaikka peittävyyttäkin löytyy aika kivasti. Designer Lift tuo kasvoille hehkua ja pysyy paikoillaan koko päivän. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta liftaavuutensa vuoksi ei ehkä ihan parikymppisille. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä