Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sateenkaaren sävyt kasvoilla

24.07.2018 Ei kommentteja

Sateenkaaren värit meikissä kuulostavat aika rajulta, mutta pienen värisäväyksen saa ilman ei toivottua Pretty Woman (ennen Gereä) efektiä. Itse pidän kesällä meikkituotteet hyvin kevyinä ja helppoina. En muutenkaan jaksa käyttää kovin paljoa aikaa meikkaamiseen, joten “for dummies” vinkit ovat itselleni aina tervetulleita.

Värilliset linerit ovat hauska ja helppo tapa piristää silmämeikkiä. Itse tykkään laittaa värillisen linerin mustan linerin yläpuolelle, mutta toki niitä voi käyttää yksinäänkin. Diorilla on hyvä kattaus helposti levittyviä linereitä. Ominaisuus, joka varsinkin hieman vanhemmiten osaa arvostaa. Diorshow On Stage Linereita löytyy kaikissa sateenkaaren sävyissä. Itse olen ihastunut tähän pinkkiin, jolla saa hauskan pienen säväyksen, muuten niin perussilmämeikkiin. Sama lineri mustana in ihan must(a), se on helppo levittää, väriä tulee juuri oikea määrä ja sivellin on tarpeeksi ohut ja oikealla tavalla taipuisa.

Armanin Neo Nude aurinkopuuterissa (n.8) on se oikea ruskean sävy, ei yhtään oranssi tai likaisen ruskea, vaan se freesi kullanhohtoinen auringonsuutelema sävy. Puuteri on ohutta ja samettimaista, eikä jätä mattaista pintaa, jota varsinkin kesällä tulisi hieman varoa. Puuteria voi käyttää perinteisen aurinkopuuterin tapaan tai ihan koko kasvoille meikkipuuterina.

Luomiväreilläkin voi kesällä pelata hieman enemmän. Dior 5 Couleurs (357 Electrify) -paletin pinkki sävy on täydellinen päiväkäyttöön. Aika huomaamaton ja jättää luomille silkkisen kevyen värin. Pinkkiä ei muutenkaan kannata pelätä silmämeikissä, sillä se tuo hauskalla tavalla esiin silmän värin.

Vesivärimäinen Armani Neo Nude A-Blush poskipuna (n.51) on kuin lenkki raikkaassa syysilmassa. Poskipuna taputellaan poskipäille, ja levitetään joko sormin, tai sienellä tasaiseksi. Se sulautuu ihoon ja on kerrostettavissa voimakkaamman lopputuloksen saamiseksi. Lopputuloksena juuri se terve puna, jota äiti aina kehui, kun lapsena oli ollut ulkona aurinkoisen talvipäivän.

Lisäsäväyksen meikkiin saa liimaamalla luonnolliset irtoripset. Paino sanalla luonnolliset, sillä tekoripsien ei aina tarvitse hipoa kulmakarvoja tai peittää raskaudellaan puolta näkökentästä. Eyeluren lightweight-versiot ovat helppo liimata paikoilleen pakkauksen mukana tulevalla liimalla. Tarvitset ainoastaan pinsetit, joilla ripset saa aseteltua ihan omien ripsien tyveen. Itse leikkaan ripset kahteen osaan, sillä harjoittelusta huolimatta en saa niitä kerralla täydellisesti. Pieni huijaus on aina sallittua.

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä