Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Punaposket piiloon ja kiinteyttä kasvoille

27.10.2014 Ei kommentteja

Olen hurahtanut seerumeihin. Ihon kuivuus, punaisuus, juonteet, sameus, pigmenttiongelmat. Jokaiseen ongelmaan löytyy omansa. Seerumeiden suo on kuitenkin upottava ja sinne on helppo hukkua. Vaihtoehtoja on paljon ja suurta osaa niistä olen jo kokeillut. Tässä alla pari toimivaksi testattua ratkaisua.

Punaposket piiloon

Punastuville ja punoittaville kasvoille löytyy ratkaisu *Exuviancen AntiRedness Calming-seerumista. Kyse ei ole punaisuutta peittävästä tuotteesta, vaan nimenomaan sitä vähentävästä ratkaisusta. Johtui punoitus sitten rosaceasta, allergiasta tai ihon yliherkkyydestä, niin seerumin vaikutus on havaittavissa jo muutaman tunnin sisällä ja pidemmässä käytössä se estää jopa punoituksen muodostumisen.

Tuote sisältää PHA:ta (laktobioninen happo), joka vahvistaa ihon suojamekanismia ja ehkäisee tulehduksia samalla vähentäen verisuonten laajenemista, joka aiheuttaa punoitusta. Maitohorsmauute neutraloi hapettumista ja valkoinen tee-uute lievittää ärsytystä.

Itse en kärsi pahasti kyseisestä ongelmasta, mutta poskipäiden pienen couperosan se tosiaan poisti melkein samointein, joten siksi uskallan suositella. Seerumia levitetään iholle aamuin illoin muiden hoitotuotteiden alle ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiinteyttä kasvoille

Juonteista ja ihon sameudesta kärsiville löytyy *Medik8:ltä Retinol 3R -seerumi. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa joka toinen tai joka kolmas ilta. Parin viikon jälkeen voi siirtyä jokailtaiseen käyttöön, jos tuntuu, että iho sen kestää. Seerumi poistaa erittäin tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa, samalla puhdistaen tukkeumia ja ihohuokosia.

Tuotteessa käytetyn ajastetun kuljettimen ansiosta A-vitamiini vapautuu iholle asteittain ja uudistaa ihoa koko yön ajan. Sen ansiosta tuote ei myöskään aiheuta niin helposti yliherkkyyksiä. Illalla levitetään 4 pisaraa suoraan kasvoille ja siihen päälle vielä yövoide. Ensimmäiset pari viikkoa seerumi kihelmöi iholla, kunnes iho tottuu retinolin kuorivaan vaikutukseen. Parin kuukauden käytön jälkeen iho on selkeästi kirkkaampi. 

Jos kaipaa vielä näkyvämpiä tuloksia voi siirtyä saman sarjan vahvempaan seerumiin Retinol 6R:ään, jota voi käyttää sen jälkeen kun iho on ensin tottunut Retinol 3R-seerumiin. Ei kuitenkaan raskauden aikana.

*Tuotteet saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä