Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Punaisten parhaat

18.10.2014 Ei kommentteja

Klassinen punainen toimii aina. Tai ei kuitenkaan ihan aina. Pelle Hermannin ja Hollywood glamourin välinen ero on hienoinen. Joidenkin punien kanssa olen kuullut kommentteja kuten, näytät kuin olisit tullut Aleksis Kiven kadulta, yrität vähän liikaa tai turha kuvitella, että suutelen tuollaisia huulia. Siksi olen tullut erittäin tietoiseksi eri punien sävyvivahteista. Sama koskee kynsilakkaa, monet punaiset lakat tuovat käsien suonet ja juonteet esiin, ja toiset onnistuvat tekemään juuri päinvastaista.

Diorin uudet *Golden Shock huulipuna ja kynsilakka toimivat kuin unelma. Punainen on juuri oikean sävyinen, ei liian pinkki, eikä oranssi. Lämmin, mutta raikas sävy, joka vie huomion väsyneistä silmistä ja huonosti nukutuista öistä. Kun kokeilin punaa ensimmäistä kertaa, kommentit kertoivat, että mielikuva oli aluksi mainitsemistani se tavoiteltavampi.

Sama koskee Chanelin uusia punaisia. Uusi *Rouge Allure Gloss tulee ihan uudenlaisessa pakkauksessa, joka klikataan auki painamalla hylsyn päästä, jolloin sivellin pomppaa ulos. Huulikiillossa on paljon pigmenttiä ja se pysyy kuin permanent tussi fläppitaulussa (kokeiltu on), kuitenkaan tahmaamatta. Sävy on hieman pinkkiin vivahtava, mutta sävystä tulee todella hieno kun sitä laittaa punaisen huulipunan päälle. Kynsilakassa on juuri se klassinen Grace Kellylike sävy. Pakkauksetkin ovat niin kauniita, että itse en ainakaan piilota niitä kylpyhuoneen kaappiin, vaan pidän näkyvillä.

Punainen ihme

Vaikka *Diorin One Essential seerumi onkin pakattu punaiseen, ei se kuitenkaan tee kasvoja punaiseksi vaan päinvastoin. Punaista ihmettä myydään maailmanlaajuisesti pullollinen joka minuutti. Tuotteessa käytetty teknologia on palkittu Nobelin palkinnolla ja sillä on 10 patenttia. Nyt seerumi on uudistanut ulkokuorensa ja siihen on lisätty uusi raaka-aine, hibiscus.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seerumi poistaa iholta kuona-aineita, joita kertyy päivittäin iholle 7 miljardia hiukkasta saasteiden, UV-säteiden ja muiden kauniin ihon vihollisten muodossa. Jos kuona-aineita ei poisteta iholta, ei se kykene hyödyntämään hoitotuotteiden tehoa. Seerumi sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille aamuin illoin, oman hoitotuotteen alle. Kasvojen iho kirkastuu jo parin viikon käytön jälkeen, ja samea iho on muisto vain.

Chanel kynsilakka, sävy Phenix ja huulikiilto Rouge Allure Gloss, sävy Seduction

Diorific kynsilakka, sävy shock ja huulipuna, sävy Passion Shock

Dior One Essential seerumi

*tuotteet saatu blogin kautta

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä