Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pohjustamista

28.08.2014 Ei kommentteja

Pysyvää meikkiä ei voi saada ilman hyvää pohjustusta. Varsinkin aikuisella vintage-iholla pohjustus on ensiarvoisen tärkeää – myös arkena. Ei sitä taloakaan rakenneta ilman kunnon perustuksia. Omilla suosikeillani hoidan pohjan kuntoon joka aamu, ja vaikka alla oleva voi vaikuttaa vaivalloiselta, niin sitä se ei ole. Aikaa koko meikkiin menee noin vartti.

La Merin The Treatment Lotion valmistelee ihon meikkiä varten. Silkkinen kosteuttaja herättää ja kirkastaa ihon. Puhdistuksen jälkeen kämmenelle kaadetaan pari tippaa Treatment Lotionia joka painellaan hellästi kasvoille. “Veden” jälkeen kuivaihoisten kannattaa jatkaa vielä kosteusvoiteella.

Guerlainin Eye Primer -silmämeikinpohjustus on jo kulttituote. Meikkaajat ympäri maailman vannovat sen nimeen. Se silottaa luomen ja pitää meikin paikoillaan koko päivän. Koostumus on hieman puuterimaisen ja voidemaisen sekoitus, joten pohjustusta on helppo levittää joko siveltimellä tai ihan sormin. Tämän parempaa ei ole. Silmämeikki pysyy koko päivän, aamusta iltaan.

Kun meikin alle haluaa hehkua ja valoa, kannattaa kokeilla Diorin Skinflash Primeria. Se myös pitää meikin sitkeästi siellä missä pitää. Purkissa olevalla paksulla siveltimellä on helppoa ja siistiä levittää voidetta koko kasvoille. Joskus pihinä hetkenä käytän sitä vain T-alueella, jossa meikin pysyvyys monesti on ongelmana.

Chanelin Èclat Lumiére -valokynää voi käyttää sekä meikin alla, että päällä. Itse kuitenkin tykkään sipaista sitä viimeiseksi poskipäille, kulmaluulle, silmänympäryksille, amorinkaaren yläpuolelle ja kulmakarvojen väliin. Kirkastaa katseen ja tuo kasvoille hieman valon ja varjon leikkiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos on jotain peiteltävää – ja jokaisellahan meillä on – niin Bobbi Brownin Creamy Concealer Kit -peitevoiteella saa piiloon tummat silmänaluset ja mahdolliset ihon värivirheet. Sävyjä on todella laaja valikoima, joten jokaisen ihon sävylle löytyy varmasti omansa. Mukana tulevalla höyhenenkevyellä puuterilla voi puuteroida myös silmänympärysihon, joka yleensä kannattaa jättää puuteroimatta, ettei tule samalla korostaneeksi (mahdollisia) juonteita.

Tuotteet saatu testiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä