Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pikavarjostus for dummies

13.11.2015 Ei kommentteja
Meikkaaminenkin on välineurheilua. Kasvojen varjostukseen menee aikaa noin neljä minuuttia, kun välineet ovat kunnossa. Omat aamut ovat ainakin sellaista kaaosta, että kasvojen paikoilleen laittamiseen ei ole liikaa aikaa, mutta jotain on kuitenkin tehtävä.

 

Alla erittäin helpot vinkit ja loistotuotteet kasvojen varjostamiseen.

1. Lähtötilanne – meikkivoide kasvoilla

2. Kiinnitä meikkivoide sivelemällä Bare Mineralsin Mineral Veil -irtopuuteria isolla siveltimellä koko kasvoille. Mineraalipuuteri ei tuki huokosia, sekä sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihosävyille. Se on raikkaan silkkisen tuntuinen ja pitää ainakin omat kasvot mattapintaisena koko päivän.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Vedä kulmaluulle kulmakarvojen alapuolelle viiva Anastasia Brow Duality -kulmakynällä ja häivytä sormella. Se nostaa optisesti kulmaa korkeammalle. Samassa kynässä on myös kullanhohtoinen sävy, jota voi käyttää silmien sisänurkassa katsetta avartamaan.

4. Levitä poskipunasiveltimellä Anastasia Contour Kitin vaaleaa sävyä kasvojen T-alueelle eli poskiluun korkeimpaan kohtaan, otsalle, leukaan ja nenänvarteen. Setissä on hyvät sävyt ja sitä on helppo käyttää. Periaatteessa mitään muuta ei tarvita kasvojen korostamiseen, setistä löytyy kaikki tarpeellinen.

5-6. Levitä toisella poskipunasiveltimellä paletin jompaa kumpaa ruskeaa sävyä (riippuen kasvojen tummuusasteesta) poskipäiden alle. Homma helpottuu ja oikea kohta löytyy kun tekee muikistelevan Zoolander ilmeen.

7. Levitä samalla siveltimellä tummaa sävyä leukaluun alle korostamaan kasvojen rajaa.

8. Lisää samaa sävyä ohimoille ja otsalle lähelle hiusrajaa. Käytä kevyttä otetta siveltimestä, jotta väri levittyy tasaisesti

9. Paletin helmiäisväri korostaa kauniisti, muttei tee ihosta liian kiiltävää, joten sopii loistaasti arkikäyttöön.

10. Ota siveltimeen helmiäistä korostusväriä ja levitä sitä poskipäille.

11. Töpöttele lopuksi Diorin Cheek Stickiä poskipäille ja levitä sormin. Se tuo raikkautta ja kaunista sävyä iholle.

12. Valmista tuli. Ja jos kasvot alkavat kiiltelemään kesken päivän, niin Blotterazzi-sieni on aivan mahtava tuote. Se imee ihosta rasvan ja talin itseensä ja sillä saa taputeltua kasvot mattapintaiseksi, ilman että tarvitsee lisätä pakkelia moneen otteeseen. Sieni on pestävä ja se kestää käytössä monta kuukautta.

Omat luottotuotteet kauniiseen meikkiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä