Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pehmeyttä ja täyteläisyyttä huuliin – vähemmän on enemmän.

29.06.2018 4 kommenttia
Luottokaunistajani Skinmedin Anne Tuovinen suositteli Juvedermin kevyttä pistoshoitoa, kun valittelin, että haluaisin käyttää kirkasta huulipunaa, mutta punan leviäminen juonteisiin pitkin päivää ei houkuttele. Ja muutenkin kaipailin pientä täyteläisyyttä ja kosteutusta huuliini.
Jos jossain asiassa ei kannata säästää, niin se on ihoon injektoitavien aineiden turvallisuudessa ja laadussa. Siksi päädyinkin Juvedermiin. Kyseinen valmiste on ison globaalin lääkeyhtiön valmiste, jota on tutkittu ja testattu yli 16 miljoonassa hoidossa, ja käyttäjien määrä kasvaa entisestään joka päivä. Mutta vaikka hoitoja tehtäisiin samoilla aineilla, niin sillä on huima merkitys kuka ihoa hoitaa. Ja vielä enemmän sillä on merkitystä jos puhutaan pistoksista.  En antaisi kasvojani muiden kuin Annen osaaviin käsiin.
Itselleni laitettiin huuliin hyvin pieni määrä (jossain asiassa vähemmän on vain enemmän) Juvedermin uusimpaan tuoteperheeseen kuuluvaa Vyocross Volbellaa tuomaan pientä täyteläisyyttä ja tasoittamaan juonteita. Kyseessä on uudenlaisen pehmeämmän lopputuloksen jättävän aineen lisäksi täysin uudentyyppinen pistostekniikka. Juonnetta ei täytetä, vaan enemmänkin korostetaan omia piirteitä ja parhaita puolia luonnollisesti. Vaikutus kestää jopa vuoden. Voisi sanoa, että Volbella on enemmän aikuisen naisen täyteaine. Niille, jotka haluavat, että kukaan muu ei huomaa mitään.
Huulilla Armanin Rouge D´armani klassikkosävy 400.

Skinmed, Anne Tuovinen

 

TallennaTallenna

Mainos alkaa
Mainos päättyy
 1. Titti

  Sattuiko paljon?

  • Muotikuiskaaja

   Eihän tuossa kyse mistään hemmotteluhoidosta tosiaan ole ;) Sattui kuitenkin vähemmän kuin olisin kuvitellut, lähinnä tunne on epämiellyttävä. Huulet ovat sitä herkintä aluetta, joten niihin voi laittaa kevyesti puudutusainetta (en tarvinnut) tai painaa kylmällä etukäteen.

 2. Janina

  Jotenkin pelottaa ja kiinnostaa samaan aikaan :) voiko tuosta tulla jotain komplikaatioita ja kuinka kivulias homma on?

  • Muotikuiskaaja

   Ymmärrän hyvin, sillä itselläni oli sama juttu. Toki ihan kaikesta ihoon laitettavasta voi tulla komplikaatioita. Kyseinen aine on tosiaan testattu miljoonilla ihmisillä, ja jo vuosien ajan, joten riski on häviävän pieni kun neula ja aine ovat oikeissa käsissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä