Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Parhaat primerit

16.07.2018 Ei kommentteja

Pohjaduuni kannattaa tehdä perusteellisesti. Monessa muussakin asiassa, mutta myös meikkaamisessa, sillä varsinkin näillä helteillä meikki rullaa pois naamalta nopeammin kuin lomalaisen heinäkuu.

Seuraavana kaksi hyväksi testattua pohjustusta ja yksi raikastava CC-voide, jota voi käyttää myös pohjustuksena.

Lumenen uusi Invisible Illumination Instant Glow UV primer on hehkua tuova nestemäinen meikinpohjustus ja aurinkosuoja samassa kauniissa paketissa. Koostumus on kevyt ja levittyy helposti. Toimii hienosti meikin alla pitämään sen paikoillaan koko päivän, sekä tekemään meikkipohjasta freesimmän ja kuultavamman. Tällä pärjää myös yksinään, jos haluaa vain lisätä iholle sitä kuuluisaa glow-factoria. Samalla saa kasvoille annoksen hoitavaa lähdevettä ja lakkaa.

Armani Prima Color Control Glow Moisturizer on kosteuttava ja hoitava CC-voide, joka jättää kasvoille kevyen sävyn, hoitaen ja kosteuttaen samalla. Voiteesta on viisi eri sävyä, joista jokainen enemmänkin korostaa ja tasoittaa ihon omaa sävyä, kuin peittää. CC-voiteessa on pinkkejä pigmenttejä, jotka tuovat raikkautta ja hehkeyttä, sekä mentholia joka tuo raikkaan ja viileän tuulahduksen iholle. Toimii myös hienosti meikin alla jos haluaa hieman peittävämmän lopputuloksen.

Smashboxin Photo Finish Primerizer lupaa kosteuttaa ja pohjustaa. Ja se toden totta tekee molempia tehokkaasti. Meikki pysyy hehkeänä ja kosteutettuna aamusta iltaan (oma ihoni on niin rutikuiva, että joudun tosin laittamaan alle vielä kosteusvoiteenkin). Ei tee ihoa tahmeaksi, vaan imeytyy nopesti ja levittyy helposti. Kestosuosikki.

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä