Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Naamiot, jotka tekevät ihmeitä

24.09.2017 Ei kommentteja

Aina ei ole aikaa käydä kosmetologilla hoidattamassa itseään, silloin kannattaa ottaa avukseen tehokkaat kotihoitotuotteet. Nämä kaksi naamiota tekevät todellakin sen minkä lupaavat ja vielä vähän enemmän.

Zo Skin Health Invisapeel kuorii AHA-happojen avulla entsymaattisesti kuolleen ihosolukon ja kirkastaa harmaata ja sameaa ihoa välittömästi, sekä siinä sivussa himmentää mahdollisia pigmenttiongelmia. Naamion sisältämä kukui-siemenöljy myös kosteuttaa ja vahvistaa ihoa.

Naamiota levitetään puhtaalle iholla ja sen annetaan vaikuttaa yhdestä kolmeen tuntia. Aluksi iholla tuntuu pientä kihelmöintiä, mutta se loppuu melko pian. Kaikista parhaan lopputuloksen saa, kun jättää naamion kasvoille koko yöksi. Aamulla peilistä katsoo selkeästi raikkaampi naama. Itse käytän tätä kerran viikossa, yleensä viikonloppisin, jolloin maanantaina ainakin näyttää siltä kuin olisi levännyt.

Toinen tutustumisen arvoinen kotihoitotuote on Exuviancen Bionic Oxygen Facial. Tämä elvyttävä naamio toimii erityisen hyvin stressaantuneelle ja kuivalle iholle. PHA-hapot ja happea kuljettavat ainesosat tuovat uutta energiaa ja hehkua iholle. Naamio myös aktivoi ihon kiinteyteen vaikuttavaa kollageenisynteesiä.

Tämän naamion käyttö on tehon ja tulosten lisäksi hauska kokemus. Sitä levitetään puhtaalle iholle ja se alkaa kuplimaan ja vaahtoamaan, jonka jälkeen se katoaa pikku hiljaa. Lopuksi kasvot huuhdellaan ja viimeistellään normaaleilla kosteustuotteilla. Iho jää todella freesiksi ja hyvänsävyiseksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Exuviance ja Zo Skin Health naamio

Exuviance ja Zo Skin Health naamio

Lue myös Zo Skin Health pigmenttipostaus tästä.

Lisää dataa löytyy Instagramista nimellä Piizu.

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä