Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Midaksen kosketus

04.04.2019 2 kommenttia
Pakko aloittaa toteamalla (ei ole maksettu mainos), että paras kasvohoito, mitä olen koskaan kokeillut. Iho on nyt vielä kolmen viikon jälkeenkin todella freesi vs normaali kahden päivän jälkeinen pettymys. Mutta tällä kertaa onkin jalometallit käytössä. Kyseessä on hoito nimeltä Aquagold. Kävin Skinmedissä luottogurullani Anne Tuovisella samean ja elottoman oloisen ihoni kanssa ja kävelin pois sellaisella hehkulla, jota en ole nähnyt kymmeneen vuoteen.
Kyseessä ei ole mikroneulaus, eikä mesoterapiakaan, vaikka neuloilla toimitaankin. Kyseessä ei myöskään ole injektiohoito tai botox, sillä tässä hoidossa jäädään ihon pintakerrokseen. Kyseessä on microchannel, jolle ei ehkä ole parempaa suomenkielistä sanaa. Mesoterapiassa hoitavia aineita viedään myös ihon sisään, mutta tässä aineita imeytetään tasaisemmin ihoon 24 karaatilla kullattujen neulojen avulla. Ja miksi kullatut neulat? Kyse ei ole vain kauneudesta, vaan siitä, että materiaalina juuri kulta sopii parhaiten yhteen ihon kanssa.
Menetelmällä voi imeyttää ihoon vaikka minkälaisia koktaileja, riippuen siitä mitä iho kaipaa. Vitamiineja, fillereitä, retinolia, hyalurenihappoa… you name it. Aquagold mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Ja vaikka listassa vilahti filleri, niin kyseessä ei siis ole injektio, eli Aquagold-hoito ei millään tavalla muuta ilmeitä tai kasvojen liikkeitä.
Itse hoito ei ole millään tavalla kivulias, sillä neulat ovat hiuksiakin ohuempia. Kultaneulojen avulla ihoon viedään hoitavia aineita, kerralla käsitellään kasvot ja kaula. Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24 tuntia, kasvojen pesua 4-5 tuntia, eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen. Omat kasvoni olivat heti hoidon jälkeen todella hehkuvat ja noin viikko hoidon jälkeen sain pari kyselyä, että olenko tehnyt salaa jotain kasvoilleni.
Tulosten luvataan kestävän jopa 2-3 kuukautta ja ainakin tässä kohtaa näyttää, etteivät lupaukset ole ihan tuulesta temmattuja. Varoituksen sanana, että tähän voi jäädä koukkuun.
Vasen kuva heti hoidon jälkeen ja oikea kuva kaksi viikkoa hoidosta (täydessä tällingissä).
Skinmed, Helsinki.
  1. Riitta

    Sekä kuulostaa että näyttää todella lupaavalta!

    • Muotikuiskaaja

      Toimii kyllä loistavasti, uskallan suositella ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä