Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Meikkivoiteiden kuningattaret

07.10.2018 2 kommenttia

Sen oikean meikkivoiteen etsintä on kuin sen kuuluisan neulan. Vähän kuin Frodo sormuksen perässä. Juuri kun sen löytää, niin ihotyyppi muuttuu ja se oikea ei enää tunnukaan niin hyvältä. Itsekin olen viime aikoina löytänyt uudet suosikit, joiden nimeen vannon ainakin tällä hetkellä. Ostan aina kaksi meikkivoidetta samaa laatua, jolloin oikea sävy löytyy kesästä talveen ja kaikkiin tarpeisiin siltä väliltä.

Armanin Designer Lift on ohittanut omalla listallani saman merkin hieman kevyemmän Luminous Silk Foundationin (mikä sekin on ihana). Designer Lift toimii loistavasti jo hieman elämää nähneellä iholla. Se on kevyesti peittävä ja varustettuna helmipigmenteillä, jotka häivyttävät juonteita ja tasoittavat ihon värivirheitä. Meikkivoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa, minkä ansiosta se pysyy “joustavana” koko päivän. Designer Liftillä saa tehtyä myös peittävän juhlameikin kerrostamalla sitä tarvittaviin kohtiin. Love it.

Lancomen Teint Idole Ultra Wear on pitkäkestoinen meikkivoide, joka jättää iholle samettimaisen peittävän pinnan. Tässä ikonisessa meikkivoiteessä yhdistyvät pitkäkestoisuus ja pehmeä koostumus. Kestää iholla freesinä aamusta iltaan. Sekoitan sitä saman merkin Teint Miracle – meikkivoiteeseen, joka on heleyttävä ja valoa heijastava kevyempi meikkivoide.Se kosteuttaa ihoa ja auttaa pitämään sen pehmeänä koko päivän. Vaikka meikkivoiteet ovat eri laatua, niin ne toimivat loistavasti keskenään.

Eikä vain meikkivoide, vaan miten sen levittää. Edelleen ylivoimainen suosikkini on Beutyblender-sieni, jota käytetään kosteana. Tälle meikkisienien kuningattarelle on tullut useita kopioita, mutta suosittelen sitä aitoa ja oikeaa. Beauty Blenderillä saa meikkivoiteen taputeltua iholle tasaisesti, nopeasti ja kauniisti.

Kannattaa myös muistaa meikkivälineiden puhdistus, sillä ne ovat ihannealusta kaikennäköiseille bakteereille. Likaisilla meikkivälineillä voi saada ihon pahastikin ärsyyntymään. Beautyblenderin Instaclean puhdistaa sienen yhdellä suihkauksella, ilman vettä. Samaa suihketta voi käyttää myös kaikkiin meikkisiveltimiin. Tämän ansiosta samalla meikkisienellä tai siveltimellä voi käyttää meikatessa useita eri tuotteita ja sävyjä ilman, että niitä tarvitsee pestä siinä välissä vedellä. Puhdistussuihke kulkee kätevästi mukana matkassa ja on aina käyttövalmiina.

  1. Tuula

    Olen käyttänyt Armanin Luminous Silk meikkivoidetta sävy 4,5. En löytänyt samaa sävyä Lifting-voiteesta. Mikä sävy olisi lähinnä verrattavissa em. meikkivoiteen sävyyn? Kiitos neuvosta.

  2. Muotikuiskaaja

    Ciao, en osaa ihan suoralta kädeltä sanoa mikä olisi täsmälleen, mutta olen itse käyttänyt Silkistä sävyä 5,25 ja nyt Liftistä 5 toimii loistavasti. Joten aika lähelle numerot menevät. Se pitää melkein käydä kokeilemassa Armanin pisteellä, jolloin Silkin sävyjä voi verrata Liftingin vastaaviin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä