Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Meikkitaiteilijoiden suosikit part 1

31.08.2015 Ei kommentteja

Meikkaaminen on oma taiteenlajinsa ja niinkuin kaikissa lajeissa, niin jotkut ovat parempia kuin toiset. Itse en todellakaan väitä hallitsevani suvereenisti siveltimiä. Olen kuitenkin päässyt useasti istumaan alan ammattilaisten osaaviin käsiin ja kysellyt – luultavasti ärsyttävyyteen asti – vinkkejä omaan meikkipakkiin. Tässä alla ja seuraavissa postauksissa yritän jakaa niitä eteenpäin.

KAMERA EI KERRO KOKO TOTUUTTA

Monien meikkitaiteilijoiden suosikkimeikkivoide Make Up Forever Ultra HD, on paranneltu versio sarjan aikaisemmasta HD-meikkivoiteesta. Sen valoa heijastavat pigmentit saavat ihon hehkumaan, Kasviuutteet aktivoivat pintaverenkiertoa poistaen harmautta ja hyaluronihappo kosteuttaa ja pitää ihon kimmoisana. Meikkivoiteen nimen kirjaimet HD tulevat sanoista High Definition. TV:stä tuttu termi johtuu siitä, että nykyään kamerat ovat niin tarkkoja, että näyttelijöiden kasvot on meikattava entistä paremmilla ja peittävämmillä tuotteilla, jottei tarkka kuva paljasta joskus niin julmaa totuutta. Uusi HD-meikkivoide hoitaa todellakin hommansa ja pitää kasvot kuvauksen (tai ihan selfieiden) kestävinä koko päivän. Se säilyy joustavana, eikä keräänny juonteisiin. Sävyjä on 40 erilaista, joten jokainen kyllä löytää omansa.

Kannattaa ostaa hyväksi havaittua meikkivoidetta suoraan kahta sävyä. Toinen sävy kannattaa valita silloin, kun iho on tummimmillaan ja toinen asteikon vaaleimmasta päästä. Näitä kahta sävyä sekoittamalla saa aina oikean sävyn ja rahaa menee paljon vähemmän kuin silloin, jos ostaisi uuden meikkivoiteen  aina kasvojen värin muuttuessa kesästä talveen.

KULMAT KUOSIIN

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Chanelin Perect Brows -kulmasetti löytyy myös monien meikkaajien meikkipakista. Setissä on todella hyvät sävyt, jotka toimivat oikeastaan jokaiselle. Kauniin rasian mukana tulee pienet pinsetit ja sivellin, mutta itse luotan kyseisissä välineissä isompiin versioihin. Toki reissussa pienet työkalut tulevat arvoon arvaamattomaan. Paletin peili taasen on suurentava ja aivan loistava tarkkuutta vaativaan kulmien meikkaamiseen. Toimii myös kun lähinäkö alkaa hiukkasen heittämään.

Näitäkin sävyjä kannattaa muuten sekoitella. Itse sekoitan tumminta ja keskimmäistä löytääkseni juuri oikean värin. Kannattaa myös muistaa, että hiusten värin muuttuessa kulmienkin värin pitäisi pysyä muutoksen tuulissa mukana.

VALOA PIMEÄÄN

Valovärit ovat olleet jo kauan vakiokamaa myös arkisimmissa meikkipusseissa. Kun silmäkulmiin ilmestyvät ensimmäiset juonteet, kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia voidemaisia tuotteita. Puuterimaisilla kun on joskus paha tapa korostaa juonteita. Chanelilta löytyykin myös seuraava suosikkituote. Le Blanc De Chanel  valovoide toimii  pohjustustuotteena meikin alla, jolloin lopputuloksena on kuulas, pysyvä ja hehkuva meikki. Itse tykkään kuitenkin vielä enemmän käyttää sitä meikin päällä. Sen hehku korostaa poskipäitä, kulmaluuta, nenän vartta ja amorinkaarta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä