Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mustalla valkoiseksi

05.07.2016 2 kommenttia
Ensikosketus mustaan pulveriin oli hieman sotkuinen, sillä luonnollisestikin tökkäsin hammasharjan pulveriin sellaisella voimalla, että kylpyhuoneessa näytti siltä kuin Edna olisi purkautunut.

Onneksi väri lähtee helposti kaakeleista. Toisella kerralla meni jo paremmin ja sain jauheen suuhun asti. Täytyy myöntää, että vähän jännitti huuhdellessa, että katsooko peilistä edelleenkin Uuno Turhapuro.

Australialainen Warpaint on luonnollinen lähestyminen hampaiden vaalentamiseen. Hellävarainen hammaspulveri ei sisällä mitään kemikaaleja tai lisäaineita, vaan se on 100%:sesti luonnontuote. Sen vuoksi se sopii myös herkkähampaisille ja kaiken ikäisille.

Vegaaninen Warpaint vaalentaa tummentumia kookoksen kuoresta valmistetun aktiivihiilen avulla. Sen sisältämä bentoniittisavi sisältää hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Samalla luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia ja raikastavat suun.

Näin jälkikäteen on myös helppo viisastella miten tuotetta kannattaisi käyttää. Tee siis näin: Kostuta puhdas hammasharja ja dippaa se pulveriin. Pese sillä hampaita kaksi minuuttia ja pidä huulet mahdollisimman kiinni (kaakelit kiittävät). Sylje aine pois ja huuhtele huolellisesti. Äläkä henkäise pulveria kurkkuun. Se ei tunnu kivalta ei.

Lopputuloksena noin viikon käytön jälkeen hampaat kyllä vaalenevat. Eivät samalla tavoin kuin jos kävisi hammaslääkärillä vaalennuksessa, mutta paremmin kuin millään muulla kokeilemallani valkaisevalla tahnalla.

Warpaintia myy Suomessa esimerkiksi Jolie.

IMG_2847

  1. Katja

    Kiva kuulla että tuote toimii! Ostin vastaavaa purnukan Thaimaasta viime talvena, mutten ole uskltautunut testaamaan jos tulos onkin enemmän mustaa kuin valkoista :) . Tuote oli bestselleri venäläisten turistien ostoskorissa, jonka vuoksi itsekin ostin uteliaisuudesta.

    • Muotikuiskaaja

      Uskaltaudu ihan huoletta, lähtee pois ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä