Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lifesavers

21.05.2017 Ei kommentteja

Ok, ehkä nämä eivät sentään ihan henkiä pelasta, mutta ratkovat erittäin tehokkaasti ongelmia. Sillä joskus on tilanteita, jolloin helpotus todellakin löytyy purkista. Eikä sieltä lääkekaapin purkista, vaan paljon hellävaraisemmasta ja mukavammasta ratkaisusta.

Ongelma 1:

Olet matkustanut, tai muuten vain unohtanut nukkua ja se näkyy naamasta. Armanin Crema Nera Extrema Supreme Recovery Balm ei ole se kaikkein edullisin ratkaisu, mutta toimii kuin unelma. Voit viettää viikonlopun neljän seinän sisällä ja sivellä tätä kasvoihin iltaisin, ja kasvot näyttävät kuin olisit ollut viikon lomalla. Paksua voidetta levitetään kasvoille yöksi ja aamulla peilistä todellakin katsoo eri ihminen. Voide kirkastaa ihon sävyä ja antaa sille ihanaa hehkua ja täyteläisyyttä.

Ongelma 2:

Itsepäinen näppylä on ilmaantynut nenänpäähän ja tekee sinusta sadun prinsessan sijaan noita-akan. Epäpuhtauksia (tuttavallisemmin finnejä) kuivattava Sebologie Stop Spots -tiiviste kuivattaa ja puhdistaa näppylöitä ja samalla ehkäisee niiden jättämiä arpia iholla. Tiivistettä levitetään iltaisin näpyn päälle vanupuikolla, joka kastetaan pullon pohjalla olevaan jauheeseen asti. Yleensä itsepäisinkin näppy on kahden illan jälkeen muisto vain.

Ongelma 3:

Yöunet ovat jääneet liian vähäisiksi ja silmänympärykset näyttävät samalta kuin Ähtärin Pandakarhujen. Sillä erotuksella, että kukaan ei pidä sitä söpönä. Bioeffect EGF Eye Mask Treatment on ihmetuote, joka poistaa turvotuksen, tummuuden ja pienet kuivuudesta johtuvat juonteet kertaheitolla. Tehokkaasti kosteuttava erikoishoito sisältää iholle luonnollisia, ohrassa tuotettuja EGF-soluaktivaattoreita. Ensin iholle levitetään pakkauksessa mukana olevaa seerumia ja sen päälle naamiolaput, joiden annetaan vaikuttaa vartin ajan. Tuloksen huomaa samointein.

Ongelma 4:

Kantapäät ja jalkapohjat ovat niin kuivat, että halkeamat ovat syvemmät kuin Ednan kraaterit. Kun kevyet keinot eivät enää auta, niin apuun tulee Exuviancen Heel&Elbow -voide. Hedelmähappoja ja E-vitamiinia sisältävä voide kuorii jalkapohjien ihoa ja tekee niistä taas pehmeät. Voide on aika tuhtia, joten sitä kannattaa levittää iltaisin ja nukkua sukat jalassa. Todella kuivat kantapäät olivat kuosissa vähän yli viikon jokailtaisen käytön jälkeen. Taas kehtaa laittaa sandaalit jalkaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ongelmanratkaisuja olkaa hyvä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä