Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kosteutusta ja kosketusta

12.01.2015 Ei kommentteja

Talvi-iho kaipaa kosteutusta ja kosketusta. Kävin Boulevard Beauty-hoitolassa rentoutumassa Minna Luostarisen varmoissa käsissä, kylmän ja kiireen keskellä. Ihoa kosteuttava ja kimmoisuutta lisäävä EGF-hoito perustuu Islantilaisiin BioEffect-tuotteisiin. Ne pohjaavat tehonsa ohran siemenessä tuotettaviin kasvutekijöihin. Menetelmä on patentoitu ja monissa tutkimuksissa toimivaksi testattu. Jopa 20% Islantilaisista naisista käyttää kyseisiä tuotteita ja sarja on voittanut maailmalla runsaasti kosmetiikka-alan palkintoja. Eikä ihan vähäisimpänä, tuotteessa käytetty aktiiviaine on voittanut myös Nobel-palkinnon.

EGF-KASVOHOITO

Kasvohoito kestää tunnin ja se aloitetaan – kuten tavallista – puhdistuksella. Sen jälkeen kasvoille tehdään mikrohionta, joka kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja tekee ihon vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. Tämän perään imeytetään BioEffect EGF-seerumi kasvoille, silmänympäryksille ja decolteelle. Seerumi auttaa taistelemaan ikämuutoksia, hyperpigmentaatiota sekä ihon harmautta vastaan.

Sitten vuorossa onkin se ihanin osuus – vietnamilainen vyöhyketerapiahieronta, joka tuntuu taivaalliselta. Vaivun syvälle lämpimään pehmeään tuoliin ja unohdan stressin ja kiireen hetkeksi. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään kollageeninaamio, jonka tarkoituksena on madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Lopuksi vielä raikastetaan kasvovedella ja viimeistellään BioEffectin kosteuttavalla päivävoiteella.

Hoidon jälkeen kasvot ovat selkeästi heleämmät ja ihon väri (sekä mieli) tasaisempi. Stressitaso alentunut, ihohuokoset pienemmät ja iho pehmeä. Ihmisten ilmoilla pärjää jopa ilman meikkiä. 

SEERUMILLA SILEÄKSI

Kotihoidoksi Minna suositteli uutta EGF Day Serumia, joka pohjautuu Islannin myydyimpään yksittäiseen kosmetiikkatuotteeseen EGF-seerumiin (katso juttu seerumista tästä). Seerumi on tarkoitettu yli 30-vuotiaille naisille ja miehille, sekä kaikille ihotyypeille.

Se levitetään aamuisin puhtaalle iholle ja riittää kosteutukseksi ihan sellaisenaan, ellei iho ole kovin kuiva. Seerumi kiinteyttää ja vahvistaa ihoa sekä supistaa huokosia. Samettimainen voide toimii myös loistavasti meikin alla (kunhan muistaa odottaa kymmenisen minuuttia ennen meikin levittämistä). Seerumi sisältää vain 10 raaka-ainetta, eli ei mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Itse käytän tuotetta päivävoiteen sijasta joka aamu.

Toinen tehokas uutuus on Diorin Capture Totale, Le Serum, joka myös korjaa ikääntymisen merkkejä monipuolisesti. Tämäkin tuote on tehty yli kolmekymppisille. Kyseessä on ensimmäinen seerumi, joka välittömästi ja pitkäaikaisesti täyteläistää kasvoja. Solutasolle mennään tämänkin tuotteen osilta. Perusajatuksena on kantasolujen synkronointi. Seerumin sisältämä, Diorin omissa puutarhoissa kasvatettu Longoza-uute stimuloi ihon omaa elastisuutta, vähentää juonteita sekä tuo sitä paljon kaivattua hehkua. 

Seerumi tuntuu silkkiseltä ja kevyeltä. Käytän sitä iltaisin yövoiteen alla ja iho on parin viikon käytön jälkeen selkeästi kimmoisampi. Käytön alussa tuote kihelmöi hieman iholla ja kasvoja kuumotti jonkin aikaa, mikä tietenkin tarkoittaa, että jotain tapahtuu. Plussaa kauniista täyttöpakkauksesta.

www.blvd.fi /  Bioeffect / Dior, Le Serum

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä