Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kolme iho-ongelmaa – kolme ratkaisua

06.12.2017 Ei kommentteja

Kolme toimivaa ratkaisua erilaisiin ongelmiin. Nämä ovat todellisia ihon pelastajia

1. Ongelmana samea, kuiva ja elottoman näköinen iho

Ratkaisu: Bioeffect EGF +2A Daily Treatment on Islantilaisen paljon palkintoja voittaneen Bioeffect sarjan uusin tulokas. Päivisin käytettävä hoito korjaa ihon ikämuutoksia, sekä samalla suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Kaksivaiheisessa hoitorutiinissa levitetään ensin pari tippaa tiivistettä, joka sisältää palkittuja EGF-solukasvitekijöitä ja hyaluronihappoa. Yhdessä ne korjaavat ihon valovaurioita, lisäävät kimmoisuutta ja heleyttävät ihoa. Sen jälkeen odotetaan viitisen minuuttia ja levitetään 1-2 tippaa seerumia, joka sisältää antioksidantteja ja atselaiinihappoa. Näiden aineiden tulehduksia ehkäisevä vaikutus lievittää myös rosaceaa ja pigmenttihäiriöitä.

Aluksi voi tuntua, että iho jää liian kuivaksi, mutta ei kannata läträtä liikaa tuotetta, sillä parissa päivässä iho tottuu ja saa tarpeeksi kosteutta. EGF-sarjan tuotteissa ainesosaluettelo on ihanan lyhyt, eikä siinä ole mitään turhaa. Siksi vaikutuskin näkyy ja tuntuu.

2. Ongelmana laajentuneet ihohuokoset

Ratkaisu: Zo Skin Health Instant Pore Refiner. Tämä kevyt voide tekee mitä lupaa. Sitä levitetään ihon puhdistuksen jälkeen kosteusvoiteen alle. Voide pienentää ihohuokosia ja vähentää öljyä ihon pinnalla. Ja mikä parasta, se kuorii kuollutta ihosolukkoa huokosten ympäriltä ja estää näin epäpuhtauksien syntymisen. Pore Refiner ei ole vain rasvaiselle iholle, vaan esimerkiksi omalla kuivalla ihollani se toimii loistavasti ja jättää ihon pinnan kauniin mattaiseksi ja tasaisemmaksi.

3. Ongelmana kuivuus

Ratkaisu: Monikäyttöinen Lumene Harmonia Nutri -Recharging Skin Saviour Balm -kosteusbalsami on kuivan ihon pelastus. Pohjoista pakurikääpää sisältävä tuote rauhoittaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Tätä voi periaatteessa käyttää mihin vain. Itse olen kokeillut kuiviin kynsinauhoihin, huuliin, kyynerpäihin ja jalkapohjiin. Toimii kaikkialla.

Katso myös juttu mesoterapiasta tästä.

Kuiskaajan löydät Instasta nimellä Piizu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä