Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kauniit ja kestävät kynnet

26.10.2015 Ei kommentteja

Kyllästyin lopullisesti hauraisiin ja katkeileviin kynsiini ja päätin, että asiaan tulee nyt muutos. Astelin Stockmannille Nail Care Lis -kynsisalonkiin ja ilmoitin, että tavoitteena olisi kauniit  – ja myös kauemmin kuin päivän kauniina pysyvät – kynnet. Olin kuitenkin hieman epäileväinen, sillä rakennekynsistä tulee joskus mieleen paksut ja oudot sormen jatkeet, joista ei edes voi puhua kynsinä.

Onneksi kynsitaiteilija Heidi Kannisto otti vastaan varmoin ottein ja kertoi mitä on odotettavissa. Rakennekynsiä voi tehdä joko geelistä tai akryylistä. Lopputulos on periaatteessa molemmissa sama, mutta aineet ovat hieman erilaiset. Geeliin tarvitaan UV-valo ja akryyli kovettuu ilmankin. Akryylikynnet ovat hieman kestävämmät, mutta niiden tekeminen on vaikeampaa kuin geelikynsien. Molemmat ovat kuitenkin erittäin hyvä vaihtoehto

Alku ei näytä lupaavalta, kynsiini laitetaan siniset härpäkkeet ja niiden päälle läpinäkyvä massa, joka kovettuu juuri siksi paksuksi kerrokseksi mitä pelkäsinkin. Onneksi Heidi näki ilmeestäni, että nyt on se hetki, jolloin kannattaa mainita, että kynnet eivät jää tämän näköisiksi.

Halusin ehdottomasti aloittaa matkani rakennekynsimaailmassa klassisella ranskalaisella manikyyrillä. Lopputuloksena (alkukauhistuksesta huolimatta) ihanat, kauniit ja kestävät kynnet. Ennen hieman häpeilin näyttää huonokuntoisia kynsiäni, nyt olen alkanut osoittelemaan asioita, ihan vain jotta voin itse ihailla niitä. Ja kyllä, kaikki tietävät miten Narkissoksen kävi, mutta aion silti sallia itselleni tämän turhamaisuuden.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pari päivää tosin meni opetellessa pidempiin kynsiin. Tökkäsin silmääni pari kertaa ja tiputin kahvikupin. Nyt homma jo pelaa ja uudet työkalut ovat paremmat kuin koskaan. Neljän viikon päästä on sitten edessä huolto, jolloin aion sitten pyytää jotain paljon räväkämpää. Siitä kuvia myöhemmin.

Nail Care Lis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä