Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kädet kauniiksi ja mutaa kynsiin

17.04.2017 Ei kommentteja

Tällä hetkellä kaipailen jostain syystä vaatekaappiini mudan sävyisiä vaatteita. Kynnet olen jo jonkin aikaa lakannut suosikkisävyni eri vivahteisiin. Luultavasti designerit eivät kutsu kyseistä sävyä mudaksi, mutta jotenkin se on itselleni kuvaavin sana näille sammalenvihreänharmahtavanrusehtaville väreille.

Omat suosikkini kyseisestä sävypaletista ovat hyvälaatuiset ja helposti levittyvät Chanelin, Diorin sekä Treatin mutalakat, jotka vain ovat juuri  niitä oikeita. Lakat pysyvät hyvin kynsillä kun niiden päälle levittää viimeisenä upean kiillon antavaa Diorin Gel Coatia.

Kynsien lisäksi kannattaa hoitaa kädetkin kuntoon. Itselläni on rutikuivat kädet, joihin oikein mikään voide ei tunnu purevan. Pelkkä kosteutus ei myöskään riitä, vaan haluan voiteilta hoitavuutta, sekä anti-age ominaisuuksia. Olen viimein löytänyt kaksi tarpeeksi tehokasta käsivoidetta, jotka auttavat naista hädässä.

Chanelin Nourishing and Rejuvenating Hand Cream kosteuttaa tehokkaasti jättämättä käsiä kuitenkaan rasvaisen tuntuiseksi. Se sisältämä lakritsinjuuri vähentää pigmenttiläikkiä ja B5-vitamiini hoitaa kynsiä.

Zo Skin Health Nourishing Hand Cream vähentää myös pigmenttiläiskiä, sekä estää uusien läiskien syntymistä. Sen sisältämä retinoli kuorii ja tasoittaa ihonsävyä. Eron huomaa jo parin viikon käytön jälkeen. Molemmat käsivoiteet sopivat päivä- ja yökäyttöön.

Kynsinauhavoiteiden klassikko, Diorin Creme Abricot on ihan ehdoton tehopakkaus. Se hoitaa kuivimmatkin kynsinauhat kuntoon sekä sen lisäksi vahvistaa ja edistää kynsien kasvua. Monet meikkitaiteilijat käyttävät voidetta myös kuiville huulille tuomaan hyvää kiiltoa ja persikkaista sävyä. Itse käytän sitä myös muihin kuiviin kohtiin iholla. Voide on melko paksua liisteriä, joten heti levityksen jälkeen ei kuitenkaan kannata koskea esimerkiksi läppäriin…

Kännykkäkuoret: Ideal of Sweden
Kynsilakat: Chanel 520 Garconne, Dior 306 Trianon, Treat Dual
Käsivoiteet: Zo Skin Health Nourishing Hand Cream, Chanel Nourishind and Rejuvenating Hand Cream
Dior Creme Abricot kynsinauhavoide

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]