Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hehkua kasvoille ja parasta huulille

30.07.2017 2 kommenttia

Zo Skin Health Liprebuild on suosikkihuulituotteeni. Peptidit stimuloivat kollageenin tuotantoa ja sitä kautta palauttavat huulille niiden luonnollista “muhkeutta”. A- ja E-vitamiinit pitävät huolta, etteivät aurinko ja saasteet pääse tekemään tuhojaan herkälle huulten iholle.

Voide auttaa myös kuiviin ja halkeileviin huuliin, mutta mikä parasta, kun sitä käyttää säännöllisesti ei ole pelkoa moisista. Tuote ei levitettäessä tunnu kovin kosteuttavalta, mutta pitää huulet pitkään pehmeinä ja hyvän tuntuisina. I-h-a-n-a.

Sensain Total Lip Treatment on ikisuosikkini. Silkinpehmeää voidetta levitetään yli huulirajan ja se hoitaa sekä huulia, että huultenympärysihoa. Itse käytän sitä iltaisin hoitamaan huulten ympärysiholle pikkuhiljaa muodostuvia juonteita. Todella riittoisa pakkaus on kestänyt jokailtaisessa käytössä jo noin puoli vuotta.

Urban Decayn hehkua antavat tuotteet ovat pigmentiltään meikkimaailman kärkikastia. Afterglow Highlighter-paletista löytyy neljä eri sävyistä hehkupuuteria. Samettinen (melkein jopa voidemaisen tuntuinen) koostumus takaa sen, että puuteri sulautuu kauniisti iholle. Käytän eri sävyjä kulmaluulle, poskipäille ja silmän sisänurkkaan tuomaan vähän valoa katseeseen. Paletilla saa tehtyä todella hillityn hehkun tai sitten kerrostamalla esimerkiksi iltamenoihin voimakkaamman vaikutuksen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Saman sarjan Naked Skin Shapesifter -paletista löytyy taas kaikki tarvittava varjostukseen, peittämiseen ja korostamiseen. Toisella puolella palettia ovat voidemaiset värit ja toisella puolella puuterimaiset. Kaikki sävyt ovat kerrostettavissa ja sekoitettavissa keskenään. Esimerkiksi silmien ympärille tarkoitettu vaalea peiteväri toimii loistavasti samasta paletista löytyvän hehkuvoiteen kanssa. Tummilla sävyillä saa tehtyä joko iltamenoihin sopivat varjostukset tai kevyemmän päivämeikin. Paletti myös vähentää huomattavasti oman meikkihyllyn purnukkamäärää.

Tässä kuvassa testattu todella kevyesti oheisia paletteja.

  1. Marja Pirnes

    Uskotko itse oikeasti noihin juttuihin mitä julkaiset ?!

    • Muotikuiskaaja

      Tottakai uskon. Siellä taitaa olla uskon puutetta ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä