Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

GF – uusi ja tehokas kirjainyhdistelmä ihonhoitoon

05.11.2018 2 kommenttia

Ihonhoidon teknologiat kehittyvät huimaa tahtia. Erilaisia uusia kirjainyhdisteitä tulee markkinoille harva se kuukausi. Ensin oli BB ja sitten CC, sen jälkeen tuli EGF ja niin edelleen. Nyt on tullut kirjainyhdistelmä GF, joka on ehkä teknologiana hieman vaikeaselkoinen, mutta josta ei tarvitse ymmärtää mitään muuta kuin huikeat tulokset.

GF-teknologialla (Growth Factor) tarkoitetaan menetelmää ihmisen kasvutekijöiden tuottamiseksi ja niiden hyödyntämiseksi ihonhoitotuotteissa. Kasvutekijät ovat joukko erikoistuneita proteiineja, joilla on monia toimintoja – tärkeimpänä solujen lisääntymisen aktivaatio. Useissa kliinisissä tutkimuksissa paikallisesti levitetyn GF:n on osoitettu vähentävän merkittävästi ihon ikääntymisen merkkejä ja lisäävän kollageenisynteesiä.

Kasvutekijöitä tunnetaan useita kymmeniä erilaisia. Lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että ne voivat nopeuttaa ja tehostaa paranemista, kun niitä käytetään ihoalueille, jotka ovat vahingoittuneet esimerkiksi leikkauksessa, palovammoissa tai onnettomuuksissa. Tutkijat havaitsivat, että sama GF-tekniikka, joka on tuonut merkittäviä paranemistuloksia näihin ihovammoihin, saattaisi olla hyödyksi myös kosmetiikan alueella.

UUSIA INNOVAATIOITA

Ja näin syntyi AQ ACTIVE SERUM, joka sisältää patentoidun teknologian ihosolujen luonnollisen kasvun ja ylläpitämisen edistämiseksi. Seerumi sisältää puhtaita fibroblastikasvutekijöitä, jotka ovat geneettisesti samanlaisia kuin kehon luonnolliset kasvutekijät. Ikääntyessämme, näiden kasvutekijöiden tuotanto vähenee, jolloin iho vanhenee ja menettää kimmoisuuttaan. AQ seerumi lisää ihosolujen uudistumista. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja korjaamaan vuosien aikana muodostuneita vaurioita, kuten pigmentaatiota ja juonteita.

Saman sarjan AQ EYE SERUM stimuloi ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Sen kasvutekijäainesosat parantavat ihon kiinteyttä, kun taas peptidit silottavat ja vahvistavat herkkää silmänympärysihoa. AQ silmänympärysseerumi lisää mikroverenkiertoa, kirkastaa silmänympärysihoa ja vähentää tummuutta ja turvotusta. Kosteuttava koostumus ei ärsytä herkempääkään silmänympärysihoa.

Molemmat seerumit ovat huikean hyviä. Huomasin jo parin viikon jälkeen, että iho oli napakoitunut huomattavasti ja kasvojen sävy on tasaisempi ja kirkkaampi. Silmänympärysalueen ihon juonteet ovat tasoittuneet selkeästi.  Kuukauden käytön jälkeen tulokset vain paranivat, enkä enää osaa olla ilman. Kuivaihoisena tarvitsen seerumin päälle voiteen, mutta periaatteessa mikä vain kosteuttava voide toimii, kunhan se ei sisällä retinolia. Mielettömät tuotteet, jotka jäävät vakioasukkaiksi omaan kylppärin kaappiin suosikkini Zo Skin Health -sarjan lisäksi.

TEHOA TEHON PÄÄLLE

Saman sarjan AQ DermaStamp on mikroneulaushoito, jossa tehdään neuloja sisältävällä “leimasimella” mikroskooppisen pieniä kanavia ihoon. Näiden kanavien kautta imeytetään juuri oikeaan ihon kerrokseen AQ Skin Solution Recovery Serumia, joka on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä ihon omaa kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista. Neuloista huolimatta hoito on oikeastaan kivuton. Pienenpientä nipistelyä tuntuu, mutta todella vähällä pääsee, vaikka yleensä olenkin sitä mieltä, että ilman kipua ei tule tuloksia. Ihonhoitoguruni Anne Tuovinen, Skinmedistä hehkutti hoitoa etukäteen, eikä turhaan. Iho jäi hoidosta aivan mielettömän hyvän tuntuiseksi, hehkuvaksi ja napakaksi. Ihon kunto vain oikeastaan paranee hoidon jälkeen, varsinkin kun jatkaa saman sarjan edellä mainituilla hoitotuotteilla.

Hoitoa voi ottaa ennaltaehkäisevänä tai ihoa hoitavana ja korjaavana hoitona. Se kuinka usein hoidossa tulisi käydä riippuu lähtötilanteesta ja siitä mitä halutaan saavuttaa, itselleni kuulemma riittää hoito pari kertaa vuodessa. Eikun, uutta kirjainyhdistelmää opettelemaan.

AQ DermaStamp hoito ja AQ tuotteet: Skinmed.
Muut AQ jälleenmyyjät tästä.

  1. Helen

    Kiitti vinkistä, pitääpä kokeilla noita tuotteita – sitten kun kylppärin kaappiin tai meikkipöydälle tulee tilaa. Nimim. Kauneustuotteiden hamstraaja :)

    • Muotikuiskaaja

      Haha, sama homma täällä ;) mutta suosittelen testaamaan, top 3:sessa kaikista tuotteista mitä olen kokeillut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä