Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Föönibaari

23.01.2015 Ei kommentteja

Jenkeistä tuttu föönibaari (blow dry bar) on tullut meidän tukkaongelmaisten iloksi Suomeen. Kérastase on avannut Helsinkiin ja Tampereelle baarit, joissa voi käydä tuulettamassa kuontalon kuosiin jopa puolessa tunnissa. 

Helppoa ja ihanan huoletonta. Omassa kalenterissa on usein tapahtumia, joissa haluaisi hiusten olevan erityisen hyvin. Varsinkin työpäivästä suoraan iltaan jatkuva meno on ongelmallinen. Ei ole aikaa käydä kotona suihkussa ja laittamassa hiuksia uudestaan, vaan on mentävä aamusta iltaan samalla päällä. Se latistaa hiusten lisäksi fiiliksen.

Kérastasen baariin voi mennä myös ilman ajanvarausta, mutta ajan saa halutessaan toki kalenteriinkin. Tukka pestään omille hiuksille sopivilla aineilla ja föönataan, suoristetaan tai kiharretaan haluttuun tyyliin. Valintaa helpottaa hiusmenu, josta voi katsoa insiraatiota eri tyyleistä. Listan ohikin saa halutessaan valita.

Itse kävin eilen ennen bileitä kiharruttamassa kutrit kauniiksi. Rentouttavan pesun jälkeen valitsin menusta kuohkean tyylin, jossa hiukset ovat puoliksi kiinni. Aikaa koko touhuun meni vajaa tunti ja hiukset olivat kameravalmiit. Olen aika jumiutunut laittamaan hiukseni samalla tavalla, joten oli hauskaa kokeilla jotain erilaista. Ja mikä ihaninta, kampaus oli paikoillaan vielä seuraavanakin päivänä. Vaikka peilistä aamulla katsoivat väsyneet silmät, niin ainakin tukka oli hyvin.

Tuulispäänä viikonloppuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Crystal Hair, Kerastase Institute, Helsingin Stockmann 7 krs

Hair Garage, Kerastase Institute, Kyttälänkatu 8, Tampere

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä