Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Aurinkokasvohoito

30.07.2016 Ei kommentteja
Aurinko on erittäin ristiriitainen asia. Siitä nauttii ja sen haluaa paistavan, mutta se tekee myös pahaa jälkeä.

Lämpö, valo, ihon kaunis sävy vs ihon kuivuminen, vanheneminen, pigmenttiläiskät.

Näihin huonompiin puoliin löytyy onneksi apuja. Mary Cohrilla on eritoten kesään ja sen aiheuttamiin ongelmiin suunniteltu kasvohoito CatioVital Soleil, joka kosteuttaa tehokkaasti, puhdistaa ihoa kuona-aineista sekä korjaa auringon aiheuttamia vaurioita. Se myös pidentää rusketuksen kestoa. Kävin kokeilemassa hemmottelua Hehku Kauneuteen -hoitolassa.

HEMMOTTELUHOITOA

Hoidon aluksi iho puhdistetaan lämpönaamion avulla, joka avaa huokosia vastaanottamaan tehoaineita. Lämpönaamion vaikutuksen aikana kosmetologi Kirsi Haapasalmi hieroo niskat ja hartiat ihanan jämäköin ottein.

Seuraavaksi tehoaineet, kuten C-vitamiini, hyaluronihappo sekä hedelmähapot imeytetään ihoon Mary Cohr CatioVital -hoitolaitteen kaksoisionisaation eli sähkövirran avulla. Hoitolaitteen pyörittely ei oikeastaan aiheuta mitään tuntemuksia, joten ei pelkoa sähköiskuista. Lopuksi kasvoille levitetään kosteuttava naamio, jonka aikana Kirsi hieroo vielä jalatkin. Täydellinen rentoutushoito kiireen keskellä. Hoidon jälkeen iho on täydellisesti kosteutetun tuntuinen, ei kaipaa edes meikkiä ja sävykin on selkeästi tasaisempi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

TUOTTEITA AURINKOON

Loistotuote päivetyksen hankkimiseeen ja säilyttämiseen on Mary Cohrin New Youth Sun Care -voide, joka on tarkoitettu ennen ja jälkeen auringonoton. Se korjaa UV-säteiden haittavaikutuksia ja estaa uusia syntymästä. Voidetta levitetään päivisin ennen auringonsuojavoidetta ja illalla oman hoitovoiteen alle. Ihanan tuoksuinen ja kosteuttava voide rauhoittaa tehokkaasti punoittavan ihon, joten se toimii after suninkin sijasta.

Bio-Karoten + E aurinkokapselit estävät ihoa palamasta ja auttavat muodostamaan tasaisen rusketuksen. Kapseleissa on beetakaroteenia, joka edesauttaa rusketuksen muodostumista sekä E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumiselta. Kapseleita syömällä rusketus myös pysyy pidempään, joten vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa. Olen huomannut, että näitä syömällä en pala tai edes punoita ulkomaillakaan (toki suojakertoimetkin ovat kunnossa).

Aurinkoon.

IMG_2547-3

IMG_3045-3

Mary Cohr -hoitolat

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä