Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Auringon sijaiset

26.06.2019 Ei kommentteja

Vastoin ehkä vallitsevaa trendiä, pidän päivettyneestä ihosta. Siitä että iho hehkuu ja kasvoja kuumottaa. Pidän auringossa oleskelusta, kuumuus ei ole koskaan ollut ongelma, päinvastoin. Ymmärrän myös auringon vaarat, ihon suojaamisen tärkeyden, vaikka toisaalta sen hyvää tekevä vaikutus on kiistaton. En kuitenkaan jaksa enää maata montaa tuntia säteiden alla, vaan mieluummin huijaan hiukan tarvittaessa.

Lopputuloksen pitää kuitenkin olla luonnollinen ja siksi juuri nämä uutuudet ovat jatkuvassa käytössä.

Vegaaninen, 100% luomusertifioitu Zuii Flora Organic Gradual Tan Body Lotion luo vartalolle kauniin, luonnollisen päivetyksen, jota on helppo säädellä voiteen käyttökertoja lisäämällä tai vähentämällä. Yhdistelmä luomubambumehua, raakakaakaota, sheavoita ja auringonkukkaöljyä pitää huolen myös ihon kosteustasapainosta. Iso plussa raikkaasta tuoksusta, josta ei tule läpi itseruskettaville tyypillinen ummehtunut tuoksu.

Vita Liberatalta tulee säännöllisin väliajoin uusia innovatiivisia itseruskettavia tuotteita. Beauty Blur Sunless Glow on tämän kesän suosikkituotteeni, se on kevyen meikkivoiteen ja asteittain itseruskettavan voiteen sekoitus. Kaiken lisäksi se kosteuttaa, tasoittaa ihon väriä ja jättää iholle upean hehkun. Todellakin vakiokamaa kylpyhuoneen kaappiin.

Lumenen Self Tan Drops on kosteusvoiteeseen sekoitettava, asteittain ruskettavat tuote, joka antaa luonnollisen näköisen ja hehkuvan päivettyneen lopputuloksen. Koostumuksessa yhdistyy luonnollista alkuperää oleva itseruskettava DHA, pohjoinen lakka sekä C-vitamiini. Tuotetta sekoitetaan pari tippaa kosteusvoiteeseen ja lopputulosta pystyy säätelemään sekä määrän, että käyttökertojen avulla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vita Liberata pHenomenal Organic Botanic Tan Infused Cloths -liinat kulkevat helposti mukana ja ovat helppokäyttöisiä. Itseruskettavat ja biohajoavat rusketusliinat on kyllästetty ihoa hoitavilla, luonnollisilla raaka-aineilla. Liinojen avulla saa täydellisen rusketuksen kätevästi esimerkiksi reissun päällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä