Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Alusvaatteet muodin mukaan

20.04.2014 Ei kommentteja

Sanonta pitää kynttilää vakan alla sopii loistavasti alusvaatteisiin. Miksi piilotella kauniita, hyvin istuvia alusvaatteita? Vaikkakin kyse on herkästä tasapainoilusta. Pelkissä push upeissa kekkuloivia arvostan yhtä paljon kuin PETAn jäsen häränkylkeä, mutta paidan alta kuultavat kauniit liivit ja toppien alta vilkkuvat koristeelliset olkaimet taas kuuluvat asiaan.

Aubaden liivit istuvat kuin hansikas, mutta sitäkin enemmän innostun merkin värikkäistä ja joskus rajuistakin mallistoista, joita tulee yhtä usein kuin monilla vaatebrändeilläkin. Ranskalainen Aubade tekee yhteistyötä muotitalojen kanssa ja sen vuoksi sen alusvaatteet ovat aina ajankohtaisia. Niin värien ja kuosien, kuin materiaalienkien osilta. Tämän kevään mallisto esittelee catwalkeilta tuttuja kukkia, graafista pitsiä, aasialaisia vaikutteita ja jopa neonvärejä.

Valitse oikein

Jopa kolme viidesosaa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä. Kannattaa siis päästää ammattilainen koppiin katsomaan, että liivit ovat varmasti sopivat. Liian pienet ovat epämukavia ja liian suuret eivät tue tarpeeksi ja seurauksena voi olla jopa raskausarpia. Painaumat olkapäissä ovat merkki siitä, että jotain on pielessä. Nimenomaan olkaimet ja oikea ympärysmitta ovat isossa roolissa liivien tukevuuden kannalta ja tässä iässä pieni apu todellakin on tarpeen. 

Oma liivikoko myös muuttuu vuosien varrella. Painon vaihtelut, lapset ja ikä antavat kaikki oman ison panoksensa rintojen kuntoon. Kannattaa siis pitää liivikaappi yhtä ajankohtaisena kuin vaatekaappikin. Niin kokojen, kuin tyylienkin suhteen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaiset ovat aika laiskoja alusasujen ostajia verrattuna esimerkiksi Etelä-Eurooppalaisiin kanssasiskoihin. Esimerkiksi englannin kielessä alusasuille on kaksi eri termiäkin, lingerie ja underwear, me ehkä keskitymme liikaa tuohon underwear osastoon ja unohdamme itsemme hemmottelun ja kauniit, upeat alusvaatteet.

Life´s too short to wear boring underwear.

Aubade bra

Istuu kuin…. Aubade.

Aubade

Tässä on sitä tiettyä JE NE SAIS QUOI

Pieni vilauttelu sallittakoon

Alusvaatteet: Aubade (saatu lahjaksi), Toppi ja verkkarit: Zara

justforyou.fi

aubade.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä