Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaunistu

Lue koko juttu

Kulmakarvat ovat uusi musta. Vuosi 2016 oli tuuheiden karvojen ja Cara Delevingnen vuosi, tänä vuonna taas tarkkaakin tarkemmin piirretyt kulmat highlighteineen ovat in. Ne joiden tekeminen kestää kauemmin kuin keskivertomaalarilla kukka-asetelmassa. Olen kokeillut erilaisia kulmavillityksiä, mutta palaan silti loppujen lopuksi aina samaan.

Parhaimmille kulmaguruille voi joutua maailmalla maksamaan jopa satoja dollareita kulmien muotoilusta. Suomessa onneksi pääsee paljon edullisemmin. Meikkirutiini helpottaa huomattavasti jos käy yhden kerran muotoiluttamassa kulmakarvat kuosiin, jonka jälkeen ylläpito on helppoa.

Tässä alla nopeat ja helpot suosikkituotteeni, sekä vinkit kulmakarvojen korostamiseen.

Aloitan homman Chanelin Stylo Sourcils Defining Longwear Eyebrow -kynällä (sävy 804 Blond Tendre). Se on vahamainen, minkä vuoksi väri ei lähde varisemaan vaan pysyy paikallaan koko päivän. Itselläni kun ei ole juurikaan väriä omissa kulmakarvoissa, niin tämän avulla saa luonnollisen näköisen jäljen piirtämällä karvan suuntaisia vetoja kulmiin. Jos toiveissa on hieman vahvemmat versiot, niin Armanin Eye&Brow Maestrolla saa tehtyä juuri  niin näyttävät kuin vain haluaa ja uskaltaa.

Piirustustehtävän jälkeen vahvistan omia hentoja karvojani Dioshow Bold Brow -kulmageelillä (sävy medium 021). Se tuuhentaa kulmakarvoja ja harja on ihanan pieni ja tarkka, jolloin väriä ei vahingossa sudi ympäriinsä ihoon.

Lancomen Mr.Big Brow Highlighter on helppo tapa tuoda valoa kulmaluulle. Pehmeällä, vahamaisella kynällä vedetään viiva ihan kulmien alapuolelle. Sen jälkeen kynän harjapäällä häivytetään raja. Lopputulos kohottaa kivasti koko kasvojen ilmettä.

Tweezermanin kulttipinsettejä ei voita mikään. Niillä on elinikäinen takuu ja ilmainen teroituspalvelu. Pinsetit voittavat terävyydessään ja tarkkuudessaan kilpailijat 6-0.

Katso myös pari meikkivinkkiä tästä.

Allekirjoittanutta voit seurata Instassa nimellä Piizu.

TallennaTallenna

Piilota juttu
Lue koko juttu

Hemmottelu on ihanaa, mutta pidän enemmän tuloksista. Siitä, että kasvohoidon jälkeen huomaa vielä parin päivän päästäkin, että jotain parannusta entiseen on tapahtunut. Sellaisia tuloksia ei saa hemmotteluhoidoilla, vaikka niillekin toki on oma paikkansa.

Hyvän ihogurun löytäminen ei ole helppoa. Vähän sama juttu kuin gynekologin tai kampaajankin kanssa, kun löytää sen oikean, siitä haluaa pitää kiinni. Skinmedin kosmetologi/sairaanhoitaja Anne Tuovinen osaa katsoa juuri sen omalle iholle tehokkaimman hoidon ja myös tehdä sen. Oli se sitten kevyempää happokuorintaa, täyteaine/botox-hoitoja tai jotain siltä väliltä. Allekirjoittaneelle hän suositteli jotain siltä väliltä – mesoterapiahoitoa. Siksi kutsunkin Annea skinguruksi.

Hoito tehdään hieman Star Wars pyssyä muistuttavalla laitteella, jonka pieni ja ohut neula vie hyaluronihappoa, vitamiineja, mineraaleja sekä kollageenin tuotantoa stimuloivaa mesoterapialiuosta ihon pintakerrokseen. Neulan avulla aineet saadaan vietyä syvemmälle ihoon, jolloin vaikutus on huomattavasti tehokkaampi kuin esim. imeytettynä. Ja tosiaan kun hoidossa mennään ihon alle, niin on huojentavaa olla ammattilaisen käsissä. Pistokset vapauttavat kasvutekijöitä ja näin tehostavat ja nopeuttavat ihon uudistumista. Mesoterapia usein sekoitetaan tai sitä hieman virheellisesti markkinoidaan neulausrullahoitona, mikä on taas ihan eri asia.

Hoidon aluksi kasvot puhdistetaan alkoholipitoisella aineella, joka tuoksahtaa etäisesti Kalliolle. Sitten “pyssyyn” asetellaan steriili yksittäispakattu neula ja CE-merkitty mesoterapialiuos. Sen jälkeen kasvot ja kaula käydään läpi pienellä  neulalla. Hoito tuntuu pienenä pistelynä, mutta ei yhtään liian kivuliaana. Oikeastaan hoito tuntuu paljon vähemmän, mitä etukäteen ehdin jännittää. Ei se tosin hemmotteluakaan ole, mutta jos haluaa näkyviä vaikutuksia, niin vähän pitää tuntuakin.

Jo kahden kerran jälkeen omassa ihossa näkyy selkeitä muutoksia. Ensimmäisenä tulokset huomaa kosteustasapainon paranemisena. Varsinkin talviaikaan, kun lämpötilanvaihtelut kuivattavat ihoa, niin mesoterapia palauttaa nopeasti ihon kosteustasapainon oikealle tasolle. Parin päivän jälkeen huomaa pienten pintaryppyjen pehmenemisen ja kiinteytymisen. Huikean hyvä hoito, jonka jälkeen iho on heti hyvän näköinen ja hehkeä, ei tarvitse lähteä hoitolasta paperipussi päässä. Ja ylläpitohoidolla iho myös pysyy freesinä. Suosittelen lämpimästi.

Skinmedissä hoitosuositus on kolmen kerran hoitosarja 2-4 viikon välein, jonka jälkeen yksittäinen ylläpitohoito noin 3 kuukauden välein.

Skinmedistä saa muuten Zo Skin Health ihonhoitosarjan tuotteita. Katso juttu niiden tehosta tästä.

 

TallennaTallenna

Piilota juttu
Lue koko juttu

Punaiset huulet muuttavat ilmeen hetkessä freesimmäksi. Itse käytän sitä tehokeinona juuri niinä päivinä kun pitää jatkaa suoraan aamusta iltamenoihin. Punainen huulipuna on nimittäin helpoin tapa saada katse pois jo hieman nuhjaantuneesta meikistä ja väsyneistä silmistä.

Punaisia sävyjä löytyy kymmeniä erilaisia. Jollekin ihosävylle toimii paremmin kylmemmät ja jollekin lämpimämmät. Riippuu myös vähän muusta meikistä ja vaatteista mikä on juuri se oikea sävy. Kannattaa vain ottaa puna käteen ja kokeilla, jokaiselle löytyy varmasti juuri se oikea sävy.

Punaisten huulten kanssa kannattaa muistaa pari asiaa. Ensimmäisenä huultenhoito. Mikään huulipuna ei näytä hyvältä rohtuneilla ja kuivilla huulilla. Alla on esitelty pari suosikkituotetta, jotka pelastavat huonokuntoisimmatkin pusuhuulet.

Toisena huultenrajaus. Helpointa on käyttää universal (väritöntä) huultenrajausta. Se toimii kaikkien sävyjen kanssa, joten ei tarvitse ostaa kuin yksi versio. Rajaus toimii kuten värillisetkin kanssasisaruksensa, eli estää huulipunaa karkailemasta ympäriinsä. Kolmantena sivellin. Huulipunan saa tarkemmin ja tasaisemmin paikoilleen siveltimellä. Vaikka sitten menossa olisi mukana vain puikko, niin ensimmäinen levitys siveltimellä tekee jo tehtävänsä.

Punan levittämisen jälkeen voi käydä huulten ympäryksen vielä läpi valokynällä, jolloin väri pomppaa vielä paremmin esiin, eikä lähde leviämään juonteisiin.  Kirkkaanpunaisten huulten kanssa kannattaa myös pitää muu meikki aika maltillisena.

Alla omat suosikit, jotka ovat upeita ja helppokäyttöisiä sävyjä sekä toimivat monilla eri huulilla.

Neljä suosikkisävyä ja -laatua. Vasemmalta oikealle.

Armani Ecstasy Shine, sävy 300 on ihanan freesi puna, joka taittaa hieman oranssiin. Tehokkaasti kosteuttava huulipuna jättää huulet ihanan pehmeiksi ja juuri sopivan kiiltäviksi.

Chanel Rouge Allure, sävy n.1 on ihan hitusen siniseen taittava huulipuna, jossa on paljon pigmenttiä. Puna tuntuu huulilla satiinisen pehmeältä ja pysyy hyvin paikoillaan.

Kestosuosikki Rouge Dior, sävy 080 on puhtaan punainen huulipuna, joka ei jää ensimmäisen viinilasin reunaan.

Rouge Armani Sheers, sävy 302 on kuultopuna, jolla saa meikattua huolettoman punaiset huulet. Se on läpikuultava huulihoidon ja punan sekoitus, joten sen kanssa ei tarvitse olla niin tarkka kulumisesta tai rajauksista.

Huultenhoitoa ei siis kannata unohtaa. Nämä kaksi ovat luottotuotteitani. Kun mikään muu ei auta, niin kameliaöljyä sisältävä Chanelin Nourishing Lip Care ja A- ja E vitamiinia sisältävä ja kollageenin tuotantoa stimuloiva Zo Medicalin Liprebuild auttavat aina.

Katso myös viime vuoden suosikkimeikkituotteeni tästä. Tämän vuoden suosikit tulossa vielä ennen joulua.

Piilota juttu
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]