Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tämän kesän biisi

18.05.2019 Ei kommentteja

Jokainen kesä tarvitsee oman kesäbiisinsä. Tai ehkä se ei ole kesä joka sen tarvitsee, vaan me. Sen biisin, joka vuosien jälkeenkin vie takaisin juuri siihen kesään. Juuri siihen fiilikseen kun torstaista tulee perjantai ja perjantaista lauantai. Etkä oikein edes muista sunnuntaita, sillä olet humalassa. Humalassa kesästä. Tai no, alkoholista.

Tai näin sitä kesää muistelee omassa päässään aina jälkeenpäin, kun radiosta tulee juuri se biisi. Sitä voi myös inhota, mutta silti se hiipii ihon alle ja tekee tehtävänsä. Se renkutus, joka laittaa jalan lyömään tahtia salaa pöydän alla. Biitti, joka ottaa kiinni varpaista ja ennen kuin huomaatkaan se on jo kiinni lantiossa. Se biisi, josta et voi myöntää pitäväsi.

Mikä sitten on tämän kesän biisi? Mulla olisi yksi ehdotus. Kekkailtiin työpaikalla, että sellainenhan pitää tehdä itse, jotta saa juuri sellaisen mitä haluaa. Biisi kertoo ehkä jotain meidän kaikkien musiikkimausta, mutta uskallan silti suositella. Kesän 2019 kesäbiisi olkaa hyvä:

Lidl Stingy feat Nuarieno: Suomen kesä.

Ja toki kesään kuuluu olennaisena osana kesävaatteet, jotka tässä tapauksessa ovat hieman ristiriidassa biisin kanssa, mutta ensi kerralla sitten minimekkoa ja napapaitaa.

Jakkupuku: Kappahl
Kengät ja toppi: Zara

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä