Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Salakapakan iltapäiväkahvit

17.03.2014 Ei kommentteja

Aurinkoisena keskiviikkoiltana suunnistin Malminrinteessä sijaitsevaan salakapakkaan nimeltä Books&Antiques. Ulospäin pieni, sympaattinen baari näyttäytyy kirjakauppana ja vasta ovesta sisään astuessaan huomaa mihin on tullut. Paikassa on jotain menneen ajan salaperäistä tunnelmaa, mutta kuitenkin nykyaikaisella twistillä. Samat heebot pyörittävät myös suosittua Liberty of Death baaria ja paikkaa voi vuokrata vaikka polttareihin tai drinkkikouluun. 

Syy siihen miksi olin kyseiseen baariin eksynyt ei ollut se ilmeisin. Sain kutsun saapua maistelemaan Nespresson uusia Limited Edition makuja, jotka ovat myynnissä vain 10 viikkoa. Uudet maut ovat pehmeä ja paahteinen Santander sekä hedelmäinen, eritoten cappuccinoksi soveltuva Cauca.

Molemmat maut pääsevät myös kotitestiin, eritoten Santander, joka toimii hienosti joka-aamuisena lattena. Näistä saa väännettyä myös mocca-choko-frappe-cappuccino with low fat soymilk, vanilla and bourbon -juomia, joita ainakin jenkkityyliin kutsutaan vielä nimellä kahvi. Alla bonuksena myös alkoholillinen kahviresepti jos ainainen Irish Coffee alkaa kyllästyttämään.

Nespresson boutique aukeaa Helsingin Stockmannia vastapäätä Mikonkadulle 3.5.2014. Myymälässä voi maistella kaikkia valikoimaan kuuluvia 22 kahvia, sekä saada ammattiapua omiin kahviongelmiin. Myymälään voi myös jättää käytetyt kahvikapselit kierrätettäväksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Salakapakka ja pullot kirjahyllyissä

Kurkkua ja inkivääriä

Upea Sissi Ehrström ja kolumbialaiset Santander kahvin hellehatut

Nespresso ja uudet maut

Makea kahvidrinkki:

1 cl sokerilientä

Kananmunan valkuainen


2 cl kermaa

2 cl Likööri 43 (vanilja)

2 cl Sailor Jerry -rommia

1 Nespresso Santander

Ravistetaan jäiden kanssa

Books&Antiques, Malminrinne 1. auki ke-la 18-01.

http://www.nespresso.com/fi/fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä