Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muotia mahan täydeltä – Klaus K muotibrunssit

21.03.2014 Ei kommentteja

Mikä loistava ajatus yhdistää muoti ja ihana ruoka. Designhotelli Klaus K on jo useampana vuonna järjestänyt muotibrunsseja Helsingin Design-korttelien ytimessä. Tänä keväänä brunssi tarjotaan neljänä peräkkäisenä lauantaina. Jukka Rintala aloittaa tänään teema-brunssien sarjan, jossa tähtivieraat tekevät oman menunsa, sekä järjestävät aamun ohjelman.

Mielenkiintoinen miesten vaatemerkki FRENN ja Saint Vacant on vuorossa seuraavana lauantaina 29.3. Brunssilla esitellään pukeutumisvinkkejä rennon tyylikkäille työmiehille. Kuulemma naisetkin ovat erittäin tervetulleita miesten muodille pyhitetylle brunssille. Asiaa varmasti auttaa, että suunnittelijat vinkkasivat brunssilta löytyvän lukuisia komeita miesmalleja. 

Sen jälkeen lauantaina 5.4 pöydät täyttää valloittava kauneuden monitoiminainen Mariela Sarkima, joka esittelee uuden Hair Bible kirjansa. Sarkima on aiemmin kirjoittanut “kauneusraamattu” Make Up Biblen, ja seuraavaksi katse on siis käännettynä hiuksiin.

Brunssisarjan päättää lauantaina 12.4 Skandinaavista suunnittelua suosiva myymälä Urban A. Brunssilla on luvassa kevään muodin uusia tuulia ja huippubrändejä.

Hieno muotiteko perheomisteiseltä Klaus K:lta. Ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa lauantai muodikkaissa ja herkullisissa tunnelmissa, sekä siirtyä brunssin jälkeen viereisiin putiikkeihin ostoskierrokselle. Paitsi jos on brunssilla nauttinut enemmän kuin lasillisen skumppaa, jolloin ostoskierros voi laittaa myös luottokortin hapoille.

Mainos alkaa
Mainos päättyyBrunssimakeaaValloittava Mariela Sarkima ja uunituore Hair BibleJukka Rintala esitteli uutta mallistoaanMakeaa mahan täydeltäUrban A myymälän uusi brändi, Anine Bing ja mielettömät buutsit.Miesten muodin puolestapuhujat. FRENN ja Saint Vacant

BRUNSSIEN PÖYTÄVARAUKSET:

La 12 – 15.00 / 38 € 

Sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan

Puh. 020 770 4732

www.klauskhotel.com

http://www.frenncompany.com/

http://marielasarkimabeauty.com

http://www.urban-a.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä