Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kesän paras asuste

22.04.2018 2 kommenttia

Firman mimmien kanssa lähdettiin miettimään miten voisimme lähteä gaalailtaa viettämään, niin että porukalla olisi asuissaan joku yhdistävä tekijä. Ensimmäinen ajatus oli kaikille samanväriset mekot. Hah, kahdeksan omapäistä naista ja mekon värin valinta… sanonta “are you f***ing kidding me” keksittiin kuvaamaan juuri tälläisiä tilanteita.

Päädyimme lopulta kukkaseppeleeseen. Se sopii kaikille (kyllä ihan kaikille), helpottaa hiustenlaittamista ja on hyvä keskustelunavaus. Saimme lukuisia kysymyksiä siitä miksi meillä on pala puutarhaa hiuksissamme. Vastaus oli jokaiselle vähän erilainen. Bonuksena seppeleen mukana tuli se, että hämärässä tilassa lukuisien juhlijoiden joukosta oli helppo löytää “omat”, ihan vain seuraamalla tuoksua. Loistava ajatus myös kesän juhliin, korvaamaan korut ja nutturat.

Oma bileasu oli Katri Niskasen uniikkimekko. Mutta kuten Tuhkimolla, omanikin oli vain lainassa ja palautettava ennen keskiyötä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: Katri Niskanen

Seppele: Inbloom

Kuvat: Minna Barbunakis

Katso myös pienenpieni kellonostajan opas tästä.

TallennaTallenna

  1. Stina

    Ihana look! Seppele ja mekko ovat ihanat, mutta etenkin kesäinen meikki vei huomion.

    • Muotikuiskaaja

      Mille grazie!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä