Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kauden luottopöksyt ovat villakankaiset – tässä kauppojen parhaat

11.11.2019

Rypistymättömät villasekoitehousut tekevät arkipukeutumisesta astetta huolettomampaa: ne ovat helposti yhdisteltävissä ja tuovat ryhtiä jokaiseen asuun.

Yhdistä suorat housut buutseihin ja työnnä lahkeet varren sisään.[/caption]

 

Maata hipovat lahkeet + korkeat korot = takuuvarma resepti, kun kaipaat lisäsenttejä sääriin. 249 e, Sand.Asu näyttää viimeistellyltä, kun valitset housut ja yläosan samassa sävyssä. Kokoharmaasta on helppo aloittaa. 36 e, Mango.Suorat villakangashousut ovat skarpimpi vaihtoehto farkuille. Useimpia imartelevassa housumallissa on korkea vyötärö ja nilkkamitta. 159 e, Samsøe & Samsøe.

Mainos alkaa
Mainos päättyyVaaleat housut ovat juhlavaate, kun puet niiden kanssa valkoisen silkkitopin ja korot. 79 e, Cos.Väljien villakangashousujen alle mahtuu talvikeleillä myös sukkahousut. Yhdistä vajaamittaiset lahkeet kapeavartisten nilkkureitten kanssa. 270 e, Filippa K.Loppusyksyn mukavin turva-asu? Yhdistä leveät ukkohousut muhkeaan neuleeseen ja tennareihin. 249 e, Ganni.Leveälahkeiset housut imartelevat, kunhan ne istuvat vyötäröltä. Kun koko asu on väljä, jätä käsivarret tai kaula paljaaksi. 420 e, Acne Studios.

Pepusta ja reisistä istuvat trumpettihousut tasapainottavat leveää lantiota ja toimivat myös pitkien yläosien alla. 90 e, H&M Studio.

Lue myös:

Syksyn 2019 muoti: tässä kaikki, mitä siitä tulee tietää

Syksyn skarpein hame on a-linjainen ja halkiollinen – valitsimme tyylikkäimmät

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä