Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Valmiina kesään – Uusi ELLE vinkkaa tärpit!

08.05.2019

Kesäkuun ELLE pukeutuu trendikkäimpiin uikkareihin, hurahtaa pinkkiin meikkiin ja tutkii, pitääkö paikkansa, että nuori mies ja kypsempi nainen ovat Tinderin unelmamatch. Lue päätoimittaja Taina Riston vinkit!

1. Noora Hautakangas hurahti työntekoon

Entinen missi ja radiojuontaja loi menestyvän vintagebisneksen, mutta pitkät päivät koettelevat ihmissuhteita. Milloin rauhoitat työtahtia, Noora?

2. Kesän paras selviytymisopas

Lomalaisen matkalaukussa ei tarvitse olla paljon, kun sisällön valitsee oikein. Muotitoimittaja Johanna Piispa vinkkaa kesän must-tuotteet, -kohteet ja -kirjat.

3. Tunnetko jo uuden Tinder-ilmiön?

Yhä useampi kaksikymppinen mies etsii tositarkoituksella itseään kymmenen vuotta vanhempaa naista. Toimittaja Saara Ritvos tutki, mistä oikein on kyse.

4. Rannalle retromuotia

Kesän uima-asumuodissa näkyy nostalgia: bikinien alaosa on korkeavyötäröinen ja kokouikkareissakin on 60-luvun henkeä. Kuvaaja Johanna Laitanen ja muotitoimittaja Emilia Laitanen kuvasivat uikkarimuotia Los Angelesissa.

5. Pinkki meikki

Kesän ihanin meikkivillitys on pinkki. Korosta Barbie-henkeä YSL:n Vinyl Couture -ripsivärillä ja levitä luomelle hennonroosaa luomiväriä.

kesäkuun elle

Tilaa Elle

Seuraa Elleä