Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Trendikkäimmät korvikset ovat nyt kolikon kokoiset – valitsimme kauneimmat

29.03.2019

Korvisostoksille on helppo muistisääntö: kun peukalosi solahtaa sulavasti renkaan sisään, tiedät löytäneesi oikean parin.

Minimalistiset korvarenkaat näyttävät luksukselta, vaikka olisivatkin edullinen ketjuliikelöytö. Juuri nyt fanitamme Jil Sanderin näytöstyyliä ja yhdistämme paksut hoopsit kauluspaitaan.

Kultarenkaat 134 e, Loren Stewart / Net a Porter.

Loren Stewartin signature-korvakorut on valmistettu 14 karaatin kullasta. 2009 perustettu brändi keskittyy siroihin, vintage-henkisiin kulta- ja hopeakoruihin. Kultarenkaat 134 e, Loren Stewart / Net a Porter.

Renkaat ruostumatonta terästä 18 e, Edblad.

Ruotsalainen Edblad valmistaa siroja pikkukoruja sopuhinnoin. Pienten renkaiden materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä. Renkaat ruostumatonta terästä 18 e, Edblad.

Hopeiset zirkonikorvikset 99 e, Sif Jakobs.

Sif Jakobsin hopearenkaat on viimeistelty värittömillä zirkoneilla. Hopeiset zirkonikorvikset 99 e, Sif Jakobs.

Kullatut korvakorut 128 e, Jennifer Fisher / Net a Porter.

Muun muassa Michelle Obama ja Bella Hadid kuuluvat kalifornialaissuunnittelija Jennifer Fisherin korvarenkaiden faneihin. Kantikkaat, kullatut korvarenkaat ovat myynnissä eksklusiivisesti ainoastaan Net a Porterilla. Kullatut korvakorut 128 e, Jennifer Fisher / Net a Porter.

Hopeakorvikset 45 e, Pandora.

Pandoran hopearenkaita on saatavilla kolmessa koossa. Renkaat voi halutessaan tuunata brändin rannekoruista tutuilla heloilla. Hopeakorvikset 45 e, Pandora.

Hopearenkaat 260 e, Sophie Buhai.

Losilaissuunnittelija Sophie Buhai perusti nimeään kantavan merkin 2015 ja on noussut nopeasti yhdeksi kiinnostavimmista korumerkeistä. Hopearenkaat 260 e, Sophie Buhai.

Kullatut hopeakorvakorut 83 e, Pernille Corydon.

Alpha-korvarenkaita on saatavilla myös hopeisina. Kullatut hopeakorvakorut 83 e, Pernille Corydon.

Renkaat ruostumatonta terästä 55 e, Dyrberg/Kern.

Tanskalaisella Dyrberg/Kernillä on laaja valikoima siroja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja korvarenkaita. Renkaat ruostumatonta terästä 55 e, Dyrberg/Kern.

Lue myös:

Näin käytät koruja arkena – 6 vinkkiä

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

15 keinoa piilottaa juhlaväsymys

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä