Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä on ostoslistallasi juuri nyt, Tiina Klinge?

04.11.2019

Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin Nordic Marketing Director Tiina Klinge vinkkaa kauden kiinnostavimmat ostostärpit.

Neule 350 e, Envelope 1972. Neule 350 e, Envelope 1972.[/caption]

“Kun näin tämän neuleen ensimmäisen kerran, sen venytetyt mittasuhteet lähinnä huvittivat. Nyt ylipitkät hihat ovat alkaneet viehättää. Tähän sesonkiin puserosta on tehty beige versio, joka on ehdottomasti tämän syksyn unelmaostokseni.”

Haalari 89 e, & Other Stories.

Haalari 89 e, & Other Stories.

 

“Haalaritrendistä innostuneena olen alkanut käyttää töissä vanhaa Tommy Hilfigerin haalaria, joka on ainakin kahdeksan vuoden takaa. Aina kun minulla on se päälläni, saan kyselyjä, mistä olen sen hankkinut. Nyt kiinnostaisi myös astetta räätälöidympi työhaalari.”

Vettä hylkivä takki 100 e, Calvin Klein Performance.

Vettä hylkivä takki 100 e, Calvin Klein Performance.

Korkeavyötäröiset leggingsit 90 e, Calvin Klein Performance.

Korkeavyötäröiset leggingsit 90 e, Calvin Klein Performance.

“Haluaisin satsata kunnon juoksuvaatteisiin. Calvin Kleinin materiaalit ovat hengittäviä ja hyvännäköisiä. Työkavereistani moni käyttää juoksuleggareita toimistollakin. En ole lähtenyt mukaan siihen trendiin, mutta käytän trikoita kyllä viikonloppuisin kaupungilla tennareitten ja ison neuleen kanssa.”

Thé Noir 29, 155 e / 50 ml, Le Labo.

Thé Noir 29, 155 e / 50 ml, Le Labo.

“Yövyin muutamia vuosia sitten hotellissa, jossa oli Le Labon tuotteita, ja ihastuin brändiin. Tuoksut tehdään myymälässä käsityönä ja etikettiin printataan asiakkaan nimi sekä tuoksun valmistuspäivämäärä. Liikkeessä asioimisen jälkeen ei tee enää mieli ostaa tuoksuja muualta. Luottohajuveteni on loppumaisillaan, joten onneksi kohta on taas hyvä syy piipahtaa Kööpenhaminan-liikkeessä.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Manhattan-tennarit 360 e, Acne Studios.

Manhattan-tennarit 360 e, Acne Studios.

“Tennarit sopivat minimalistiseen ja rentoon tyyliini. Klassiset Converset ovat ikisuosikkini, mutta niiden tasainen pohja ei ole pidemmän päälle kovin mukava. Paksupohjaisilla lenkkareilla jaksaa kävellä koko päivän, ja ne tuovat myös lisää pituutta. Viime aikoina olen käyttänyt eniten Niken M2K Tekno -mallia, mutta nyt haaveilen Acnen Manhattaneista.”

“Dior on muuttunut paljon Maria Grazia Chiurin aikana. Syysnäytöksessä kiinnitin huomiota vahvaan sisterhood-teemaan, joka oli toteutettu uskottavasti eikä tuntunut päälle liimatulta. Näytöstä inspiroi italialainen konseptitaiteilija Tomaso Binga, joka on tehnyt taidetta miespseudonyymin takana protestoidakseen taidealan epätasa-arvoisuutta.”

Korkeavyötäröiset farkut 100 e, Tommy Jeans.

Korkeavyötäröiset farkut 100 e, Tommy Jeans.

“Olen käyttänyt pitkään pillifarkkuja, mutta nyt haluaisin ostaa rennot ja korkeavyötäröiset girlfriend-farkut. Farkkujen, valkoisen t-paidan ja loafereiden yhdistelmä on takuuvarma työasu.

“Some tuo tulevat trendit kuluttajien tietoisuuteen reaaliajassa. Jacquemus’n kevätmallistoa seurasin Instagramin kautta. Laventelipellolla pienelle yleisölle järjestetty näytös oli upea, ja lookit jäivät kytemään mieleen.”

Loreo-bleiseri 570 e, Totême.

Loreo-bleiseri 570 e, Totême.

“Työni puolesta elän jatkuvasti seuraavassa sesongissa, sillä näen mallistot jo vuotta etukäteen. Se on opettanut tunnistamaan, mitä todella haluan ostaa. Jos vaate on mielessä vielä puolen vuoden jälkeen, se on hyvän hankinnan merkki. Olen aina ollut nahkatakki-ihminen, mutta nyt olen kypsytellyt ajatusta rennosta bleiseristä.”

“Pukeudun usein kokomustaan, mutta kokobeige näyttäisi ihanan raikkaalta marraskuun pimeydessä. Asun Kööpenhaminassa, ja kaupungin katukuva ilahduttaa joka päivä. Tanskalaiset ovat todella aitoja ja luonnollisia tyylissään, vaikka asujen taustalla on varmasti paljon harkintaa. Vaatteista huokuu se, että niissä on hyvä olla.”

Lue myös:

Syksyn 2019 muoti: tässä kaikki, mitä siitä tulee tietää

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä