Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Talven suloisin laukku on pehmeä ja pörröinen – tässä 7 ihaninta

31.01.2020

Vaikka sää pakottaa pukeutumaan käytännöllisesti, on käsilaukulla lupa leikitellä. Arjen (ja mustan villakangastakin) suloisin piristäjä on pehmeä pörrökassi.

Ranskalaismerkki Elleme valmistaa trendikkäitä ja keskihintaisia laukkuja, joita saa nyt myös Stockmannilta. Baozi-malli on inspiroitunut mykyistä. 450 e, Elleme.

Wandlerin tunnetuin laukkumalli Mia koki talvipäivityksen. 890 e, Wandler.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kokeile pörröpintaista pikkulaukkua villakangastakin ja kiiltonahkanilkkureiden kanssa. Erilaiset tekstuurit tuovat vaihtelua talvipukeutumiseen. 40 e, Zara.

Ajankohtaisen laukkumallin tunnistaa pussukkamaisesta muodosta ja minikoosta. 40 e, Mango.

Muumimamman käsilaukusta kopioitu muoto + hattarapinta = resepti talvijuhlien suloisimpaan asusteeseen. 395 e, Cult Gaia.

Pelkistetty kauppakassimalli näyttää kiinnostavalta, kun sen pinta on lainattu pehmokarhulta. 150 e, Stand Studios.

Pörröpintainen vyölaukku uudistaa samalla myös talvitakin siluetin. Testaa vyölaukkua pitkän ja väljän villakangastakin kaverina. 40 e, Weekday.

Isabel Marantin pelkistetty lampaanvillalaukku on mitoitettu sen verran reiluksi, että kassiin mahtuu läppärin lisäksi sisäkengät ja ylimääräinen villapaita. 990 e, Isabel Marant.

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä