Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syksyn skarpein hame on a-linjainen ja halkiollinen – valitsimme tyylikkäimmät

06.09.2019

Hamekausi on parhaimmillaan nyt, kun kerroksia saa jo lisätä, mutta ilman sukkahousujakin tarkenee. A-linjainen hame on samanaikaisesti sekä hillitty että tyylikäs, minkä vuoksi se sopii piristämään työasuja.

Täydellinen syysasu toimistolle: poolon, midihameen ja nahkasaappaiden yhdistelmässä on ajankohtaista 70-luvun henkeä.[/caption]

 

Jos suurin osa työpaidoistasi on yksivärisiä ja pelkistettyjä, valitse hame ruudullisena. Se on klassinen muttei tippaakaan tylsä. 240 e, Dagmar.

Tukevasta kankaasta valmistettu hame on helppo yhdisteltävä. Siluetti toimii, kun yhdistät sen pitkään yläosaan tai sujautat puseron helman hameen sisään. 390 e, Acne Studios.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Imartelevin helmamitta päättyy pohkeen leveimmän kohdan alle. Epäsymmetrisellä helmalla on siluettia keventävä vaikutus. 125 e, Cos.

Kokeile kapeaa, vyötäröltä istuvaa yläosaa vastaparina reilusti levenevälle hameelle. 229 e, Hugo.

 

Kapea ja korkeavyötäröinen hame näyttää ajankohtaiselta lyhyen ja laatikkomallisen yläosan kanssa. Kokeile vajaamittaista pooloa tai rentouta kynähame hupparilla. 199 e, Sand.

 

Midihame toimii saappaiden kanssa, kunhan helma on riittävän pitkä laskeutumaan saappaanvarsien päälle. 50 e, Vila.Kaksiosainen hamepuku näyttää tuoreelta pitkään jatkuneen housupukutrendin jälkeen. Ajankohtaiseen settiin kuuluu pitkä ja laatikkomainen jakku. 340 e, Filippa K.Jos pelkäät midihameen sääriä lyhentävää vaikutusta, yhdistä hame korkoihin ja pue yläosa hameen vyötärönauhan sisään. H&M Studio -erikoismallisto saapuu valikoituihin myymälöihin ja nettikauppaan 5.9. 70 e, H&M Studio.

Lue myös: 

Näin yhdistät syksyn hittikengät cowboy-buutsit – 6 ihaninta asuideaa

Parhaat vinkit midihameen ja talven yhdistämiseen

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä