Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä on ostoslistallasi juuri nyt, Salli Raeste?

20.09.2019

TREn Brand Director Salli Raeste vinkkaa syksyn kiinnostavimmat ostostärpit.

Maiharit 1 480 e, The Row. Maiharit 1 480 e, The Row.[/caption]

“Talveksi olen suunnitellut hankkivani joko Dr. Martensit tai paksupohjaiset design-maiharit. Panostan kenkiin, sillä olen oppinut, että halvat kengät ovat aina virheostos. Pyrin hankkimaan vaatteita ja asusteita, jotka kestävät mahdollisimman pitkään. Kunnon maiharit palvelevat monta vuotta.“

“Juuri nyt minua inspiroi laadukkaasti ja hyvillä materiaaleilla toteutettu grunge-tyyli. Syysnäytöksistä mieleen jäi erityisesti Pradan voimakas ja räätälöity punk sekä Agnonan silkkimekot, pitkät takit ja maiharit.”

Korvakoru 258 e, Maria Black.

Korvakoru 258 e, Maria Black.

“Klassiset helmet toimivat hyvin punkimpaan muotoon yhdistettynä ja esimerkiksi muhkean villatakin kanssa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän käytän korviksia. Olen tehnyt hyviä löytöjä muun muassa J.W. Andersonilta ja & Other Storiesilta.“

Neule 435 e, Arela

Neule 435 e, Arela

Housut 365 e, Arela.

Housut 365 e, Arela.

“Arelalla on ihania neuleasuja. Lisäisin asuun kontrastia pukemalla sen kiiltävien nahkakenkien kanssa ja sitomalla kaulaan silkkihuivin.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

“Haluaisin talveksi pitkän, lähes nilkkamittaisen villakangastakin, jonka muoto saisi muistuttaa aamutakkia. Stella McCartneyn näytöksen villakangastakit ovat täydellisiä.”

Kevyesti topattu kalastajahattu 59 e, Arket.

Kevyesti topattu kalastajahattu 59 e, Arket.

”Käytin kalastajahattua paljon viime kesänä, ja se voisi olla aika hauska myös talvitakin kanssa. Vaihtelun vuoksi ohut ja pieni päähine tuntuu uudelta.”

Kaulaketju 620 e, Prada.

Kaulaketju 620 e, Prada.

“Koruissa olen innostunut myös ronskeista, megapaksuista kaulaketjuista, joita näkyi muun muassa Saint Laurentin näytöksessä. Yhdistäisin sellaisen pitkähelmaiseen hameeseen ja collegepaitaan.”

Neule 360 e, Acne Studios.

Neule 360 e, Acne Studios.

“Käytän villapaitoja kaulahuivin tapaan ja olen todennut sen hyväksi konseptiksi. Parhaiten toimii pehmeä ja löyhäsilmukkainen neule, joka asettuu mukavasti ja jonka voi nostaa tarvittaessa korville.”

“Kauluspaidat ovat luottojuttuni, mutta niissä pitää olla joku juju. En koskaan käytä tyköistuvia kauluspaitoja. Tässä tyylissä kiinnostaa ison kauluspaidan ja pitkän hameen yhdistelmä.”

Silkkimekko 499 e, Klaus Haapaniemi.

Silkkimekko 499 e, Klaus Haapaniemi.

“Tiedän tarkkaan, mikä minulle sopii, mutta viime aikoina olen hankkinut vaatteita, jollaisia en yleensä käytä. Välillä tekee hyvää luopua säännöistä, ettei tyyli rajoitu liikaa. Kukkakuosit ja ruskean eri sävyt kiinnostavat juuri nyt.”

Lue myös:

Syksyn 2019 muoti: tässä kaikki, mitä siitä tulee tietää

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä