Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Parhaat miesten vaateliikkeet Helsingissä – 8 vinkkiä

31.05.2019

Mistä löytää parhaiten istuvat puvut juhliin? Entä mihin kannattaa suunnata, kun hakusessa on rento mutta tyylikäs asu kesän menoihin? Listasimme yhteen Helsingin parhaat miesten vaateliikkeet.

Helsingin miesten vaateliikkeet ilahduttavat tarjonnallaan: niiden määrä on viimeisten vuosien aikana kasvanut runsaasti, kun kotimaiset ja kansainväliset toimijat ovat avanneet uusia myymälöitä ydinkeskustaan. Laaja tarjonta mahdollistaa sen, että joukosta löytyy jokaiselle jotakin.

Miesten vaateliikkeet Helsinki Suitsupply

suitsupply

Siellä missä asiakkaatkin: Suitsupply

Yksi uusimmista tulokkaista on vuosi sitten Helsingin ytimeen rantautunut Suitsupply, joka tarjoaa miehille vaivatonta ja helppoa palvelua niin pukujen, asusteiden kuin astetta rennompien vaatteiden osalta. Omaa merkkiään myyvässä liikkeessä avainasemassa ovat hinta-laatusuhde ja yksinkertainen esillepano. Tämä paikka on sinua varten, olipa tarkoituksenasi sitten käydä teettämässä puku, ostamassa uudet sukat tai vain käydä tutustumassa uusiin mallistoihin kahvikupillisien kera.

Eteläesplanadi 19

 

Miesten vaateliikkeet Helsinki fere

Fere

Laadusta tinkimättä: FERE

Alun perin vuonna 1949 perustettu FERE sijaitsee nykyisin Esplanadin varrella. Liike tarjoaa asiakkailleen pukeutumisen suhteen laatua, joka kestää ja joka on onnistunut keräämään ympärilleen vankan kanta-asiakaskunnan. FERE laajeni hiljattain, ja nykyisin valikoimasta löytyvät niin klassisen tyylikkäät puvut ja juhlakengät kuin uusimpina tulokkaina Pradan ja Giorgio Armanin rennot lenkkarit, laukut ja värikkäät katutyyliä edustavat takit. Laadukkaan valikoiman ja erittäin asiantuntevan asiakaspalvelun lisäksi liikkeen tiloista löytyy myös oma mittatilauspalvelu, jonka ansiosta esimerkiksi housujen lyhennys hoituu kädenkäänteessä.

Pohjois-Esplanadi 33

 

miesten vaateliikkeet Helsinki Frenn

Frenn

Tilanteeseen kuin tilanteeseen: Frenn

Vuonna 2013 perustettu ja nykyisin Fredrikinkadulla sijaitseva Frenn on yhdistelmä tyylikkyyttä ja rentoutta. Malliston vaatteet on luotu palvelemaan käyttäjäänsä tilanteessa kuin tilanteessa, mistä merkin puvuntakki on hyvä esimerkki – se toimii päivällä rennosti farkkujen kanssa ja illalla osana juhlavaa asukokonaisuutta (sen todisti esimerkiksi kuvataiteilija Kim Simonsson Linnan juhlissa). Oman linjaston lisäksi Punavuoressa sijaitseva kivijalkamyymälä tarjoaa asiakkailleen myös kattauksen muiden merkkien laukkuja ja asusteita.

Fredrikinkatu 24

 

Miesten vaateliikkeet Helsinki Sauma

Sauma

Hyvin istuvaa ja harkittua pukeutumista: Sauma

Vuonna 2004 Bulevardille rantautunut vaatturiliike Sauma on valinta miehelle, jonka mieleen on siistimmän puoleinen arki- ja juhlapukeutuminen. Bulevardilla sijaitsevasta kivijalkamyymälästä löytyvät kaikki italialaisista juhlapuvuista chinoihin ja siitä edelleen asusteisiin ja laadukkaisiin tuoksuihin. Laajan valikoiman rinnalta löytyy lisäksi mittatilauspalvelu sekä erikoismaininnan ansaitseva, todella ystävällinen ja huumorintajuinen palvelu.

Bulevardi 14

 

Miesten vaateliikkeet Helsinki Luxbag

Luxbag

Luksusta keskustasta: Luxbag Helsinki

Muutama kuukausi sitten miehille ovensa avannut Luxbag tarjoaa asiakkailleen aallon harjalla kulkevaa muotia, jota ei muualta Suomesta löydy. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi Gucci ja Balenciaga sekä pian myös Fendi ja Celine, joiden miesten mallistoja ei muualta Pohjoismaista saa. Erittäin tyylikkäästi ja minimalistisesti sisustettu myymälä mahdollistaa asiakkaalle kauniin läpileikkauksen muodin halutuimpiin merkkeihin niin vaatteiden, kenkien kuin muidenkin asusteiden osalta.

Pohjois-Esplanadi 25

 

Miesten vaateliikkeet Helsinki Beam

Beam

Ajankohtaista katumuotia: Beam

Kaartinkaupungissa sijaitseva Beam on täydellinen valinta katumuodista kiinnostuneelle. Liikkeen valikoima on erittäin tarkkaan harkittu ja merkkien suhteen pyritäänkin siihen, että joukosta löytyisi ikivihreiden merkkien ja tuotteiden rinnalta myös täysin uusia ja maailmalla mielenkiintoa herättäviä nimiä – tuoreimpana esimerkkinä tästä korealainen ADER, josta muotipiirit ovat tällä hetkellä erittäin kiinnostuneita. Vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvän Beamin henkilökunta on erityisen hyvin perillä valikoimastaan ja osaa varmasti auttaa vaikeampienkin kysymysten kanssa.

Erottajankatu 15

 

Miesten vaateliikkeet Helsinki Turo

turo

Pitkät perinteet pukujen suhteen: Turo

Turo on 1938 perustettu miesten vaatetukseen erikoistunut merkki, joka on tunnettu ajattomista ja laadukkaista puvuista. Miesten pukujen lisäksi valikoimasta löytyvät myös muut siistimmät arkivaatteet, sekä nyt tuoreimpana lisäyksenä merkin omat nahkaiset laukut ja vyöt, jotka ovat olleet saatavilla vuoden päivät. Myymälöitä Turolta löytyy nykyään niin Suomesta kuin muualta Pohjoismaista, ja suuren suosionsa myötä merkin pukuja on päästy näkemään viime vuosina myös Hollywoodin punaisilla matoilla.

Keskuskatu 6

 

Minimalistista pukeutumista jokaiselle: Nomennescio

Punavuoren ytimessä sekä Kämp Galleriassa sijaitsevasta Nomennesciosta löytyy kaikki, mitä yksinkertaisesta pukeutumista kiinnostunut voi kaivata. Vaatteiden takana on ajatus siitä, että ne sopivat kaikille sukupuoleen, ikään tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Yksinkertainen ja samalla mielenkiintoisia leikkauksia täynnä oleva vaatemallisto on samaan aikaan sekä rento että tyylikäs – siis täydellinen valinta sinulle, joka havittelet vaatekaappiisi simppeliä katumuotia.

Fredrikinkatu 24 & Mikonkatu 1

Lue myös:

Tältä näyttää miesten muoti vuonna 2019

7 x Helsingin paras vintageliike

Nämä 10 tyyli-ideaa kannattaa varastaa miesten pukeutumisesta

teksti & kuvat Jere Viinikainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä