Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä on ostoslistallasi juuri nyt, Didem Özgün?

02.10.2019

ELLEn bloggaaja Didem Özgün paljastaa parhaat ostostärppinsä.

The Westminster -trenssi 1 850 e, Burberry. The Westminster -trenssi 1 850 e, Burberry.[/caption]

“Olen etsinyt Burberryn klassikkotrenssiä jo vuosia vintageliikkeistä, mutta en ole löytänyt sopivaa kokoa. Haluan takkini pitkänä ja aavistuksen väljänä. Olen takki-ihminen, eikä takkeja voi olla koskaan liikaa. Panostan kuitenkin mieluummin laatuun kuin määrään. Hyvä trenssi on vaatekaapin kulmakivi, jolla ryhdistyy rennompikin asu.”

Baker-laukku 500 e, Acne Studios.

“Haluaisin uuden työlaukun, johon mahtuisi läppäri, kamera ja pöytäkalenteri. Laukun pitäisi olla ryhdikäs ja mahdollisimman pelkistetty. Pikkulaukuissa suosin Chanelia, ja niissä saa olla enemmän yksityiskohtia. Isojen laukkujen suhteen olen nirso. Unelmalaukkuni on Hermès’n Birkin.”

“Syksyn luottoasuni syntyy mustista rennoista farkuista, muhkeasta neuleesta ja pitkästä takista. En seuraa trendejä orjallisesti, vaan poimin ideoita sieltä täältä. Tiedän heti, mistä pidän.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jakku 125 e ja housut 89 e, Cos.

“Juuri nyt minua kiinnostaa skarppi bisnestyyli. Pidän yhteenkuuluvista seteistä, jotka voi pukea lenkkareiden tai korkojen kanssa tilaisuuden mukaan. Puku ei kuitenkaan saa olla liian tyköistuva, vaan mieluummin rento ja väljä. Talvella aion yhdistää puvun pitkän villakangastakin kanssa.”

Kultainen amuletti 314 e, Catbird / Net a Porter.

Kultainen amuletti 314 e, Catbird / Net a Porter.

“Olen etsinyt vintagehenkistä amulettia, johon laittaisin poikani valokuvan. Valitsen korut todella harkitusti ja pidän niistä hyvää huolta. Olen fiilispukeutuja ja se näkyy myös tavassani käyttää koruja: välillä haluan laittaa niitä paljon kerralla ja välillä en lainkaan.”

Kuositakki 90 e, Vero Moda.

Kuositakki 90 e, Vero Moda.

“Pidän takeissa vahvoista kuoseista. Tämä Vero Modan takki jäi mieleeni jo viime keväänä, kun olin tutustumassa brändin mallistoon Kööpenhaminassa. Siinä on samaa fiilistä kuin Chanelin syysnäytöksen takeissa.”

“Käyn mielelläni kivijalkaliikkeissä, enkä juurikaan shoppaile netistä. Saan inspiraatiota myös matkoilta ja katukuvasta. Tykkään erityisesti tanskalaisesta muodista. Kööpenhaminassa näkee ihanan paljon värejä, kuoseja ja ennakkoluulotonta pukeutumista.”

Nilkkurit 795 e, Christian Louboutin.

Nilkkurit 795 e, Christian Louboutin.

“Rakastan nilkkureita. Käytän niitä talvisin myös juhlakenkinä, sillä niillä on helpompi kävellä kuin avokkailla eikä vaihtokenkiä tarvita. Korkokenkiin laitan aina päkiäpohjallisen, jotta jaksan koko illan. Tykkään Louboutinin statement-nilkkureista. Niiden ansiosta mikä tahansa asu näyttää juhlavalta.”

Pitsipusero 300 e, Self-Portrait.

Pitsipusero 300 e, Self-Portrait.

 Satiinihame 95 e, Second Female.

Satiinihame 95 e, Second Female.

“Olen huono hankkimaan juhlamekkoja, enkä ikinä osta vaatetta vain yhtä tilaisuutta varten. Haluaisin löytää juhlavan setin, jonka osat toimisivat myös erikseen. Täydellinen setti olisi mustaa pitsiä. Arkena yhdistäisin sen yläosan farkkuihin ja alaosan neuleeseen.”

Lue myös:

Syksyn 2019 muoti: tässä kaikki, mitä siitä tulee tietää

 

teksti Johanna Piispa
kuvat imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä