Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Loppuvuoden juhlien näyttävin mekko on pitkähelmainen

09.12.2019

Pitkä juhlamekko ei jää pelkistettynäkään pliisuksi. Se myös ratkaisee talven juhlakenkäpulmat: vaihtoparia ei tarvita, kun asu toimii myös nilkkureiden kanssa.

Juhlamekko + nilkkurit = toimiva yhdistelmä, kunhan helman ja varren väliin ei jää näkyvää sukkahousukaistaletta. Valitse kengät, joissa on kapea varsi ja ohut korko.[/caption]Romanttinen maksimekko ei paljasta ihoa, mutta laskeutuva materiaali ja pliseerattu helma takaavat, ettei asu näytä peittävyydestään huolimatta raskaalta. 160 e, Ivy & Oak / Zalando.

Puhvihihat ja rusettikaulus tuovat satiinimekkoon vintagehenkeä. Brändin taustalla vaikuttavat tanskalaisstailistit Jeanette Friis Madsen ja Thora Valdimars. 375 e, Rotate Birger Christensen.Filippa K:n Leia-mekko on suunniteltu monikäyttöiseksi: säädeltävä pääntie ja vyötärövyö pitävät huolen, että mekon mallia voi muunnella fiiliksen mukaan. 320 e, Filippa K.Läpikuultavat hihat ja helma tekevät maksimekosta imartelevan, sillä ne paljastavat vartalon kapeimmat kohdat. 370 e, Hálo.

Mainos alkaa
Mainos päättyyKietaistava aamutakkimalli imartelee useimpia, ja sen istuvuutta on helppo säätää. Testaa satiinimekkoa myös farkkujen päällä kimonon tapaan. 120 e, Selected Femme.Silkkisen Coripe-mekon joustavat rypytykset takaavat, että mekko myötäilee vartaloa täydellisesti. 397 e, Totême.Monet Envelope1976-brändin vaatteista on suunniteltu muunneltaviksi. San Sebastian -satiinimekon kietaisuvyön voi sitoa monella tavalla, ja mekkoon kuuluu myös yhteensopiva choker-huivi. 400 e, Envelope1976.Neulemekkokin voi olla superjuhlava, kunhan sen lanka on kimaltelevaa. Raikasta metallinhohtoinen mekko valkoisilla nilkkureilla. 400 e, By Malene Birger.

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä