Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kauden trendimateriaali on nahka – näin puet sen

09.01.2020

Nahka on elegantein pelkistetyissä vaatteissa, joissa on väljyyttä.Korot tuovat tyyliin herkkyyttä. Kapeavartiset nilkkurit ovat imartelevin vaihtoehto, kun alaosa on väljä. Nilkkurit 100 e, Zara.

Lyhythihainen nahkatakki toimii toimistojakkuna sellaisenaan tai kapean poolopaidan päällä. Lyhythihainen takki 1 060 e, Filippa K.

Ajattomat nahkahousut ovat malliltaan suoralahkeiset ja aavistuksen väljät. Totêmen housuissa on aavistuksen vajaamittaiset lahkeet, mikä keventää siluettia. Novara-nahkahousut 750 e, Totême.

Mainos alkaa
Mainos päättyyKokeile nahkatoppia valkoisten, leveälahkeisten farkkujen kanssa ja pue alle poolo. Nahkatoppi 125 e, Cos.

Suoralinjainen nahkapaita on loistava lisäkerros talvella: se blokkaa tuulen villakangastakin alla ja toimii toimistossa lämmittävänä jakkuna. Kauluspaita 419 e, Ganni.

Kun nahka on tarpeeksi ohutta ja pehmeää, se toimii myös juhlamekossa. Skippaa piukat bodyconit – nahkamekko on tyylikkäin, kun siinä on volyymia. Mekko 450 e, Arket.

 

Kuro vyötärö esiin näyttävällä vyöllä 80-luvun tyyliin. Vyö 100 e, Tommy Hilfiger.

Beige nahka-asu on mustaa lempeämpi valinta. Yhdistä midihame pitkävartisiin saappaisiin. Hame 449 e, Ganni.

.

Kauden himotuimmat asusteet tulevat Bottega Venetalta. Brändin luova johtaja Daniel Lee työskenteli aikaisemmin Célinellä, Phoebe Philon oikeana kätenä. Arco-laukku 1 950 e, Bottega Veneta.

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä