Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi ELLE on ilmestynyt – 5 x ihana kesälehti!

05.06.2019

Metti ja Mikael Forssell kansihaastattelussa, hurmaavat kesähatut ja muut kesän parhaat muotivinkit sekä kauniin vartalon tehotuotteet – päätoimittaja Taina Risto kertoo, miksi kannattaa lukea kesä-heinäkuun ELLE.

1. Metin ja Miklun suhde

ELLEn bloggaaja Metti Forssell ja Mikael Forssell kertovat avoimessa haastattelussa, millaista lapsiperheen arki on valvottuine öineen, kun molemmat opiskelevat ja tekevät paljon töitä. Parisuhdetta voi parhaiten hoitaa tavallisen arjen keskellä, sanovat Metti ja Miklu.

2. Hassujen hattujen kesä

Tänä kesänä mekot liehuvat rennosti ja päässä keikkuu hassu olkihattu. Stylisti Anna Komonen ja kuvaaja Jonas Lundqvist kuvasivat kesän hurmaavinta muotia tuulisella rannalla.

3. Janitan värikäs tyyli

Valokuvaaja Janita Autio hurmaa värikkäällä tyylillään, joka on sekoitus neonvärejä, paljetteja ja leikkisiä aurinkolaseja. Janitan kotonakin riittää leikkisiä yksityiskohtia.

4. Kosmetiikkaa, joka saa vartalon hehkumaan

Ota käyttöön suihkuöljy, levitä vartalolle seerumia, sävytä iho rusketusvedellä ja viimeistele kuultopuikolla – näillä tuotteilla ja neuvoilla saat vartalon iholle mielettömän glown.

5. Marenkikranssi, kiitos!

Veikkaamme, että tässä tulee kesäjuhlien hitti kahvipöytään, jälkiruoaksi tai kuohuvan seuralaiseksi. Marita Erikssonin gluteenittomista ja vegaanisista resepteistä löytyy tämä ihana marenkikranssi. Koristele kauden tuoreilla marjoilla!

Elle heinä-elokuu

teksti Taina Risto
Tilaa Elle

Seuraa Elleä