Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ELLEn muotinäytös I love me -messuilla: Syksyn visuaalinen ilotulitus

23.09.2019

ELLE on mukana järjestämässä Suomen suurinta muotinäytöstä I love me -messuilla.

Ideoita talven pukeutumiseen ja runsaasti silmäniloa – tätä kaikkea on luvassa Messukeskuksessa 18.20. lokakuuta I love me -messuilla, jossa ELLE on mukana Suomen suurimmassa muotinäytöksessä. Kolmipäiväisten messujen näytökset järjestetään 11 kertaa. I love me -messujen pääyhteistyökumppanilla ELLEllä on jokaisessa näytöksessä oma sisääntulonsa. Näytökset toteuttaa Suomen tunnetuimpiin stailisteihin kuuluva Liisa Kokko.

”Tänä vuonna muotinäytös on komeampi ja visuaalisempi kuin koskaan aikaisemmin, sillä olemme panostaneet erityisen paljon elämyksellisyyteen. ELLEn sisääntuloista yleisö voi poimia inspiraatiota syksyn ja talven pukeutumiseen, halusipa kukkia tai ruutuja, selkeyttä tai näyttävää kerroksellisuutta tai väkeviä värejä juhlakauden asuihin. Kurkistamme myös pastellinsävyiseen kevätmallistoon”, Liisa Kokko kertoo.

ELLEn näytös toteutetaan tanskalaisen Philosophy Blues Original -brändin vaatteilla.

”Muoti on ELLElle iloinen asia. Tyyli syntyy, kun on riittävästi ideoita ja rohkeutta ja vaatteet tuntuvat omilta. Philosophy Blues Originalin vaatteissa yhdistyy hyvä hinta-laatu-suhde ja kuuluisa tanskalainen suunnittelu, joka tekee asiallisestakin kaupunkilookista trendikkään ja kiinnostavan. Olen varma, että ELLEn muotinäytöksestä jokainen löytää omaan tyyliinsä uutta inspiraatiota”, ELLEn päätoimittaja Taina Risto toteaa.

Näytökset ovat messukävijälle ilmaisia, ja niiden ajat löytyvät täältä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

ELLE osallistuu messuilla myös ajankohtaiseen vastuullisuusteemaan. Taina Risto luennoi perjantaina klo 13 ja lauantaina klo 14 Loungessa aiheesta Ympäristöahdistus vai syksyn hittikuosit – miten kuluttaja selviää muotitrendien keskellä?

ELLEn ja Fit-lehden yhteinen messuosasto on osoitteessa 7e118.

I love me -messut Messukeskuksessa 18.20.10.

teksti ELLEn toimitus
kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä