Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Eläinkuoseja ja kukkakuvioita – tänä keväänä printtejä nähdään katukuvassa enemmän kuin koskaan

19.03.2019

Poimimme kevään näytöslavojen villeimmät kuviot ja stailasimme ne LCMDF-yhtyeen Mian ja Emman päälle.

eläinkuosi Emma: Kašmirneule 449 e, Tiger of Sweden. Nahkahousut 709 e, Dagmar. Lenkkarit 80 e, H&M x Eytys. Kultainen sormus 175 e ja hopeinen sormus 135 e, Maria Black. Mia: Kašmirneule 449 e, Tiger of Sweden. Nahkahousut 1 070 e, Onar. Kultainen sormus 175 e ja hopeinen sormus 135 e, Maria Black.[/caption]

Eläinkuosi

Kesytä eläinkuosi poimimalla printistä sävy, joka toistuu muussa asussa tai kengissä. Hillityt maanläheiset sävyt kestävät aikaa ja ovat helppoja yhdisteltäviä.

Havaijipaita 350 e ja havaijihousut 302 e, Vyner Articles. Neulepoolo 49 e, Arket. Kengät 350 e, Raf Simons / Beam. Sukat Mian omat.

Tropiikin kukka

Univormumaisen unisex-lookin saat, kun valitset printtivaatteen ryhdikkäässä materiaalissa. Suosi paksua puuvillaa ja suoria leikkauksia. Tuo asennetta hempeäkuvioiseen asuun pukemalla paidan alle poolo.

KT/ Sadetakki 120 e, Rains. Paita 240 e ja housut 220 e, Marimekko.

Pikkuprintti

Tyylin avain on leikkisyys, joten suosi kirkkaita värejä. Kukkakuvioiset puuvillapaita ja -housut ovat oiva toimistoasu, iltamenoihin lisää huuliin kirkasta punaa ja pue jalkaan korkeat korot.

Jutun malleina ovat LCMDF-yhtyeen Emma ja Mia Kemppainen. Heitä voit kuunnella Spotifyssa. Instagram: @lcmdf.

Lue myös:

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuinka puen printtihousut?

10 x kiinnostavimmat suomalaiset vaatemerkit

Mitä voimme oppia pohjolan tyylikkäimmiltä naisilta?

teksti Emilia Laitanen
kuvat Fabian Björk
meikki ja hiukset Jenny Jansson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä