Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä on ostoslistallasi juuri nyt, Angelina Ilmast?

25.10.2019

Valokuvaaja Angelina Ilmast vinkkaa kauden kiinnostavimmat ostostärpit.“Elän henkisesti yhä vanhan Celinen aikakaudella, ja Phoebe Philon aikaiset näytöskuvat jaksavat inspiroida minua edelleen. Uusista mallistoista pidän erityisesti Bottega Venetan Resort 2020:n lookeista.”

“Tyylimuusani on Ukrainan Voguen muotitoimittaja Julie Pelipas, jolla on vahva, maskuliinisia ja naisellisia elementtejä sekoitteleva tyyli. Pidän yksinkertaisuudesta ja ostan usein miestenosastolta. Juuri nyt haluaisin lisätä tyyliini naisellisuutta.”

“Rakastan norjalaisen Celine Aagaardin tyyliä. Hän on minimalisti, mutta osaa yhdistellä simppeleitä vaatteita ja asusteita kiinnostavalla tavalla. Fanitan myös hänen viime vuonna lanseeraamaansa, tiedostavaa vaatebrändiä Envelope 1976.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Cambridge-neule 417 e, Totême.

Cambridge-neule 417 e, Totême.

“Olen etsinyt jo pitkään neuletta, jossa olisi täydellinen väljä mitoitus. Olen kokeillut monia, mutta niiden materiaali ei ole laskeutunut yhtä kauniisti kuin tässä Totêmen versiossa. Brändi kuuluu ehdottomasti suosikkimerkkeihini.”

Leandra-nilkkurit 295 e, Ayede.

Leandra-nilkkurit 295 e, Ayede.

“Korolliset nilkkurit ovat syksyn must-hankintani. Kiinnitän huomiota mittasuhteisiin, sillä kengän muodolla on suuri vaikutus siihen, miltä sääret näyttävät. ”

Villakangasjakku 395 e, Envelope 1976.

Housut 210 e, Envelope 1976.

“Rakastan pukuja ja tässä Envelope 1976:n setissä on täydellinen munakoison sävy. Teen hankintoja vaatekaappiini harkiten. Mietin tarkkaan, mitkä vaatteet täydentävät tyyliäni ja kestävät aikaa.”

Aurinkolasit 300 e, Celine.

Aurinkolasit 300 e, Celine.

“Koska kaipaan Phoebe Philon Celineä, ajattelin hankkia nämä vanhaan mallistoon kuuluvat aurinkolasit. Kehyksissä on aviator-henkeä, mutta ei liikaa.”

Pusero 325 e, Bevza.

Pusero 325 e, Bevza.

“Olen seurannut ukrainalaista Bevzaa jo pitkään, ja oli hienoa päästä tapaamaan brändin perustaja Pariisin muotiviikoilla. Olen löytänyt Bevzalta täydelliset sandaalit. Seuraavaksi haluaisin tämän puseron. Pidän minimalistisista vaatteista, joissa on jotain liioiteltua.”

Mekko 189 e, KM by Lange.

Mekko 189 e, KM by Lange.

“Löysin tämän ukrainalaisbrändin Instagramin kautta ja ihastuin heti. Haluan tukea pieniä suunnittelijoita, sillä kilpailu vaatealalla on kovaa. Lisäksi KM by Langen arvot käyvät yksiin omieni kanssa. He eivät tee vaatteita massatuotantona ja ovat tarkkoja käyttämistään materiaaleista.”

Anti-pollution drops 125 e, Dr Barbara Sturm.

Anti-pollution drops 125 e, Dr Barbara Sturm.

“Olen kuullut Dr. Barbara Sturmin tuotteista paljon hyvää muilta vaikuttajilta. Vaikka meillä Suomessa ilma on puhdasta, joutuu iho kovalle koetukselle esimerkiksi ilmastoinnin vuoksi.”

Lue myös:

Syksyn 2019 muoti: tässä kaikki, mitä siitä tulee tietää

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä