Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kahdeksat klassikkoaurinkolasit, joiden hankkiminen on aina hyvä idea

12.04.2019

Kun hankit klassiset aurinkolasit, ei pokia tarvitse päivittää joka kevät. Nämä ajattomat mallit viimeistelevät asun kuin asun.

1. Hittilasit

Kun herttuatar Meghan kuvattiin Finlay Londonin Percy-laseissa, niiden myynti kasvoi huimat tuhat prosenttia. Mallista on saatavilla useita väriyhdistelmiä, mutta jos haluat tismalleen samanlaiset pokat kuin Meghanilla, klikkaa tilauskoriin vaaleat kilpikonnakehykset harmailla linsseillä. Percy-malli, 156 e, Finlay London.

2. Joka naamalle

Newyorkilaisbrändin signature-lasit on suunniteltu istumaan kaiken mallisille kasvoille. Jos pidät kookkaista aurinkolaseista, ota sovitukseen isommilla linsseillä varustetut Leonard II -lasit. Leonard-malli 175 e, Illesteva.

3. Klassikon haastajat

Jos Ray-Banin ikoniset Wayfarer-lasit tuntuvat aavistuksen liian pieniltä ja kantikkailta kasvoillesi, testaa australialaisbrändi Le Specsin Block party -nimisiä unisex-laseja. Block Party -malli 53 e, Le Specs.

4. Järkihintaiset

Aavistuksen pyöreät Pierce large -lasit ovat hollantilaismerkki Ace & Taten suosikkimalli. Brändin kaikki aurinkolasit maksavat alle 150 euroa, ja verkkokaupassa on nerokas virtuaalinen sovitusmahdollisuus, jonka avulla kehyksiä voi kokeilla omaan kasvokuvaan. Pierce Large -malli 98 e, Ace & Tate.

5. Takuuvarma valinta

Saint Laurentin pysyvään mallistoon kuuluvia laseja on saatavilla myös kilpikonnakehyksillä ja vaihtuvilla sesonkipäivityksillä, kuten värillisillä peililinsseillä tai nahkasangoilla. Classic SL 28 -malli 265 e, Saint Laurent.

6. Tunnusta väriä

Muun muassa Kylie Jennerin kanssa yhteistyömalliston tehnyt aussibrändi on tunnettu sopuhintaisista trendimalleistaan, joiden joukossa maltillisesti pyöristetyt unisex-kehykset ovat ajaton poikkeus. Saatavilla on peräti kahdeksan värivaihtoehtoa. Walk on -malli 50 e, Quay Australia.

7. Moderni ote

Kelloistaan tuttu Komono valmistaa myös aurinkolaseja. Francis on klassinen malli, jossa on moderni, suora yläreuna. Francis-malli 50 e, Komono.

8. Pikaliftaus

Ylöspäin nousevat kehykset toimivat kuin kasvojenkohotus. Paksut ja graafiset kehykset poistavat kissalaseista retrofiiliksen. CL 40052U -malli 459 e, Celine.

Lue myös:

Kokovalkoinen kevätlook – 5 vinkkiä onnistuneeseen asuun

Näyttelijä Alina Tomnikov esittelee kolme ajankohtaista kevättrenssiä

Kauden luottovaate on haalari – valitsimme 4 parasta

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä