Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tee löytöjä Pre Helsingin aikana: kokosimme parhaat shoppausvinkit

20.05.2016

Pre Helsinki on Helsingin oma muotiviikko. Näistä pop up -putiikeista teet tämän viikon ajan parhaat muotilöydöt.

Tre_1_Campaign0003_small copy

1) TRE-demonettikauppa

Mitä: TRE on konseptikauppa – Suomen Colette – joka avaa nettikaupan lisäksi kivijalkamyymälän Helsinkiin syksyllä 2016. Nyt TREn demokaupan valikoimaan pääsee tutustumaan Pre Helsingin ajan. Esillä on rajoitettu erä Samujin, Arelan, Onarin, R/H:n ja luonnonkosmetiikkamerkki Frantsilan tuotteita hyvin alennuksin.

Missä: Valikoima on esillä Helsingin Uudenmaankadulla American Express Helsinki New Shopissa 21.-28.5. Ma-pe 11-19 ja la-su 10-16. Samassa osoitteessa on myynnissä muun muassa Daniel Palillon ja Samujin mallikappaleita sekä grafiikkaa Antti Uotilalta, Inka Järviseltä ja Linda Lingolta.

TREn tuotteita voi ostaa viikon ajan osoitteesta www.worldoftre.com.

 

samuji

wst

2) Artek x Pre Helsinki -pop up

Mitä: Artekin lippulaivamyymälässä avautuu ensi viikoksi Pre Helsingin pop up –myymälä. Myynnissä on Pre Helsingin suunnittelijoiden tuotteita: miten olisi suunnittelijakaksikko Hanne Jurmun ja Anton Vartiaisen uniikki hattu tai Juslin/Maunulan kuplamuovisadetakki? Mukana myös We Started This -nettikaupan Marimekko secondhand -aarteita.

http://www.wst.fi

Missä: Ma-pe 23.-27.5. klo 10-19, la 28.5. klo 10-18.

Teksti
Kuvat Worldoftre, Samuji ja WST/Jonne Heinonen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä